Werrciiaaaxx 0 Napisano 17 godzin temu Hejo. Jestem normalną atrakcyjną studentką. Jest to prawdziwe ogłoszenie. Poszukuje faceta z którym można nawiązać przyjacielsko towarzyską relacje fwb moze cos wiecej. Początkowo zdjęcia filmy kamerka itp w zamian za drobne wsparcie. Później dojdą spotkania realne. Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie moja nazwa: kruszynka19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Werrciiaaaxx napisał: Hejo. Jestem normalną atrakcyjną studentką. Jest to prawdziwe ogłoszenie. Poszukuje faceta z którym można nawiązać przyjacielsko towarzyską relacje fwb moze cos wiecej. Początkowo zdjęcia filmy kamerka itp w zamian za drobne wsparcie. Później dojdą spotkania realne. Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie moja nazwa: kruszynka19 https://files.catbox.moe/sqmem7.gif 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Werrciiaaaxx napisał: Hejo. Jestem normalną atrakcyjną studentką. Jest to prawdziwe ogłoszenie. Poszukuje faceta z którym można nawiązać przyjacielsko towarzyską relacje fwb moze cos wiecej. Początkowo zdjęcia filmy kamerka itp w zamian za drobne wsparcie. Później dojdą spotkania realne. Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie moja nazwa: kruszynka19 A gdzie studiujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 23 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: A gdzie studiujesz Razem z Libedziem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 12 godzin temu Nadal masz 19 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 12 godzin temu 19 na tiktoku fajna brunette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 17 Napisano 12 godzin temu A oto jej zdjęcia https://mini.zbiornik.com/zdjecie/4o9bCJhc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 12 godzin temu Dżentelmen pozna kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Dżentelmen pozna kobietę. W sensie student? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W sensie student? Były student. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Były student. Jeszcze lepiej. xd Chciałam tylko powiedzieć że na fwb w drugą stronę pójdzie tylko babka 50+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jeszcze lepiej. xd Chciałam tylko powiedzieć że na fwb w drugą stronę pójdzie tylko babka 50+ Ujdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ujdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 12 godzin temu 21 minut temu, big buu napisał: A oto jej zdjęcia Cycka brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 17 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Cycka brak... Puchacz nie poznajesz naszego kumpla? Dinozaur pimpuś u La La La Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Puchacz nie poznajesz naszego kumpla? Dinozaur pimpuś u La La La Puchacz - wąchacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 68 Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, Werrciiaaaxx napisał: Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie Dlaczego na Telegramie? Ten komunikator chyba nie jest zbyt popularny w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach