G. Swenson 28 Napisano 11 godzin temu Kocham to życie jednak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 11 godzin temu Chwilo trwaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Chwilo trwaj. Ach… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Życie jest piękne A szklanka do połowy pełna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Życie jest piękne Oczywiście. praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gdzieś do 23 Wypiłam dwie kawy, zjadłam odrobinę winogrona, pół cynamonki i idę dalej działać Widzę względny spokój. Dziś forum jest miejscem rozmów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gdzieś do 23 Wypiłam dwie kawy, zjadłam odrobinę winogrona, pół cynamonki i idę dalej działać Widzę względny spokój. Ty to jednak kochasz nad życie te . Smacznego. Spokoj jest, i ja spokojna jestem, ale … ktoś już próbuje ze mnie wydobyć pierwotne instynkty. Ale nie uda się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gdzieś do 23 Wypiłam dwie kawy, zjadłam odrobinę winogrona, pół cynamonki i idę dalej działać Widzę względny spokój. Czyli szlaban, tak jak każdy podejrzewał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Las, dziki i adrenalinę oraz niezależność Ach…. Oraz bor.... Nigdy nie widziałam, ale są ponoć piękne. Tzn są. Ale na zywo nie widziałam. Twój mąż leśniczy, spotkał go? czemu cenzura? Chodzi o „borsukki”. Edytowano 11 godzin temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 288 Napisano 11 godzin temu 27 minut temu, G. Swenson napisał: Kocham to życie jednak. Samo w sobie jest piękne, ale często ujowo je sobie układamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Napisał Moon bezrobotny taksówkarz, który prześladuje kobiety w sieci . Ciekawe co na to prokuratur panie baba? Prokurator to cię powinien w lochu zamknąć za fryzurę i absurdalnie niski iloraz inteligencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Ach…. Oraz bor.... Nigdy nie widziałam, ale są ponoć piękne. Tzn są. Ale na zywo nie widziałam. Twój mąż leśniczy, spotkał go? czemu cenzura? Chodzi o „borsukki”. Nosi strzelbę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nosi strzelbę Nie, ich nie wolno zabijać!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, a910f222607748 napisał: Prokurator to cię powinien w lochu zamknąć za fryzurę i absurdalnie niski iloraz inteligencji Przeloguj się i pohejtuj teraz Dumbo. Nie wiem co takiego w sobie mam, że ciągle latasz za mną? Dostałeś kosza i pogódź się z tym panie baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nosi strzelbę Myśliwy ze strzelbą xD Widzę, że i to sobie wymyśliłaś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przeloguj się i pohejtuj teraz Dumbo. Nie wiem co takiego w sobie mam, że ciągle latasz za mną? Dostałeś kosza i pogódź się z tym panie baba Oho, kosze wjeżdżają. Najwyraźniej 99% tutejszej społeczności dostała od ciebie kosza, toksyczna kobyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 8 godzin temu Salowa Dżina cie woła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, a910f222607748 napisał: Oho, kosze wjeżdżają. Najwyraźniej 99% tutejszej społeczności dostała od ciebie kosza, toksyczna kobyło Dostałeś ty, bo najwięcej startowałeś i przestań blokować mi skrrzykke , która i tak jest zablokowana. Ogier od 7 boleści z garnkiem na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 8 godzin temu Salowa sobie wkręca, że ktoś ją chciał, a ona dała kosza. Świat się kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach