G. Swenson 22 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Słucham Maji Jeżowskiej, i choć dzieci nie lubię, to ta piosenkę owszem. Ważny jest serca alfabet… Edytowano 4 godziny temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 629 Napisano 4 godziny temu Muszę cię odseparować od Madzi i przeciągnąć na swoją stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Muszę cię odseparować od Madzi i przeciągnąć na swoją stronę. Jestem lojalna i nie przekupna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu Pamiętam Majkę https://iili.io/KQtTHSR.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Jestem lojalna i nie przekupna. A łysa nie, o czym się wczoraj przekonałaś. Poza tym jest tępa i łyknęła mitomanka moją zarzutkę sprzed paru dni, bowiem właśnie stwierdziła, że myśliwi polują bronią śrutową (strzelbą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 4 godziny temu Przypomniała mi się piosenka z dzieciństwa czy tam gimnazjum Kylie Minogue, taka szybka, teledysk był pełny neonów i mrugających świateł..w kolorze różu… ktoś pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 629 Napisano 4 godziny temu Już cię omamila, ale jak uważasz. Kwestia czasu jak będziecie sobie skakać skakać do gardeł. Chyba, że będziesz tańczyła jak ci zagra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu ż 5 minut temu, G. Swenson napisał: Przypomniała mi się piosenka z dzieciństwa czy tam gimnazjum Kylie Minogue, taka szybka, teledysk był pełny neonów i mrugających świateł..w kolorze różu… ktoś pomoże? może to https://files.catbox.moe/i1fkcr.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 4 godziny temu To to. Dziękuję kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Już cię omamila, ale jak uważasz. Kwestia czasu jak będziecie sobie skakać skakać do gardeł. Chyba, że będziesz tańczyła jak ci zagra. Nigdy nie tańczę, jak mi ktoś zagra. Pomyliłeś osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: To to. Dziękuję kim jesteś? https://x.com/i/grok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Malowany napisał: Już cię omamila, ale jak uważasz. Kwestia czasu jak będziecie sobie skakać skakać do gardeł. Chyba, że będziesz tańczyła jak ci zagra. Prędzej będzie odwrotnie, łysa nie jest zbyt bystra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu Nie mam ixa, więc nie widzę co tam jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Nie mam ixa, więc nie widzę co tam jest. A Ty jesteś Studzia, bo tak się Przemysław zastanawiał ostatnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, a910f222607748 napisał: A Ty jesteś Studzia, bo tak się Przemysław zastanawiał ostatnio? Kto to Studzia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu Ja jestem Gina. Primo voto Priscilla z kowbojek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 629 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, G. Swenson napisał: Nigdy nie tańczę, jak mi ktoś zagra. Pomyliłeś osoby. Właśnie widziałem, jak spotulnialas po tym, jak napisała o rym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Ja jestem Gina. Primo voto Priscilla z kowbojek. Mogłaś tak od razu pisać, to nikt by Cię ze Studzią nie mylił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: Mogłaś tak od razu pisać, to nikt by Cię ze Studzią nie mylił. Nie wiem kto to, ale nie wnikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Właśnie widziałem, jak spotulnialas po tym, jak napisała o rym. Ja nie spotulnialam. Chcesz, to pazura wysunę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Kto to Studzia? Ona https://imgbox.com/p7uRfkuP 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Nie wiem kto to, ale nie wnikam. Dawna użytkowniczka kafe, ale na pewno nie była na kowbojkach. Tam było szambo WP, gdzie trzymali najgorszy element z dala od poważnych serwisów typu kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 629 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Ja nie spotulnialam. Chcesz, to pazura wysunę. Nie ma takiej konieczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu Nie wnikam w wasze animozje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie ma takiej konieczności. Spokojnie. Wiem, że dużo osób stąd się mnie boi. Ale nie ma powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Cynamon napisał: Ona Fajną ma twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 629 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Spokojnie. Wiem, że dużo osób stąd się mnie boi. Ale nie ma powodu. Jedyne czego się boję, to wielkiego tyłka Magdy. Idę, bo nudy. Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jedyne czego się boję, to wielkiego tyłka Magdy. Zbastuj, koleś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 629 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Zbastuj, koleś. Jak będę chciał. Coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jak będę chciał. Coś jeszcze? Miałeś iść ponoć. Nie, ode mnie to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach