RC + 440 Napisano 7 godzin temu (edytowany) to prócz Hipopotamów, Lwów, Krety agenci też byli. https://a.allegroimg.com/original/1e07fa/bfab93ba4f6fad26f3e69c450c10 Edytowano 7 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 7 godzin temu Idź wytrzeźwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 7 godzin temu A co najlepsze, pamiętacie jak reklamowano je zawsze, że te figurki są ręcznie malowane? W istocie były, to nie kłamstwo. Koleżanka mojej Mamy chałupniczo pracowała malując je. Raz w tygodniu przywożono jej kilkaset takich figurek, farby, pędzelki i je malowała za jakieś tam nieduże pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 7 godzin temu Krety też mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Krety też mam. A tej edycji kompletnie nie pamiętam, ale to już epoka mojego brata, który oczywiście jeszcze przede mną zbierał... xD Mieliśmy tych lwów tyle, że wieszaliśmy na choince jako ozdoby, a teraz się okazuje, że można sporo na nich zarobić za pełną kolekcję bo ludzie ich szukają... oczywiście dawno wyrzucone ze starymi bombkami https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2016/03/a89766bd88ee14f8af5d842bd9f9db16.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 7 godzin temu Przypomnialy mi sie jeszcze smok, pingwiny, żaby, słoniki i żółwie. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano 7 godzin temu ja tylko hipopotama miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, RC + napisał: A tej edycji kompletnie nie pamiętam, ale to już epoka mojego brata, który oczywiście jeszcze przede mną zbierał... xD Mieliśmy tych lwów tyle, że wieszaliśmy na choince jako ozdoby, a teraz się okazuje, że można sporo na nich zarobić za pełną kolekcję bo ludzie ich szukają... oczywiście dawno wyrzucone ze starymi bombkami a ja pamiętam na 100% miałem kucharza to chyba jeszcze w latach 90 tych były te figurki Edytowano 7 godzin temu przez Cynamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Cynamon napisał: a ja pamiętam na 100% miałem kucharza Też miałem kucharza, do tego tę lwicę z parasolem, siłacza w zieleni, tego w niebieskich spodniach na szelkach i tego grającego na czerwonym banjo. Edytowano 7 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 7 godzin temu A i jeszcze kilka lat później były takie ufoludki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A i jeszcze kilka lat później były takie ufoludki. Mogę se konto na wykopie pożyczyć? Ryzyko bana jest duże! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A i jeszcze kilka lat później były takie ufoludki. https://i.ebayimg.com/images/g/lYMAAOxymspSEWfB/s-l1200.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, RC + napisał: ich nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, a910f222607748 napisał: Mogę se konto na wykopie pożyczyć? Ryzyko bana jest duże! No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 6 godzin temu A i jeszcze krasnale i duszki takie świecące w ciemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: duszki takie świecące w ciemności. to chyba w gazetce kaczor donald było, nie w kinder niespodziance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu Lwy pamiętam miałem kilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: to chyba w gazetce kaczor donald było, nie w kinder niespodziance. To ty mówisz o innych duszkach, te które pamiętam na 100% były z kinder niespodzianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, RC + napisał: A co najlepsze, pamiętacie jak reklamowano je zawsze, że te figurki są ręcznie malowane? W istocie były, to nie kłamstwo. Koleżanka mojej Mamy chałupniczo pracowała malując je. Raz w tygodniu przywożono jej kilkaset takich figurek, farby, pędzelki i je malowała za jakieś tam nieduże pieniądze. Dziewczyna z którą byłem na piwie randce zawodowo zajmowala się malowaniem babek na wtedy jakieś 1850 miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To ty mówisz o innych duszkach, te które pamiętam na 100% były z kinder niespodzianki. Tak Hhttps://postimg.cc/CRdXbXCd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: Leżak, jest No Nut November a ty takie rzeczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu Duszka miałem z lego to 10 chyba tylko zl zestaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 6 godzin temu A wiecie w którym roku wyszła pierwsza kolekcja figurek z kinder? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu Kinder niespodzianki tak bardzo nie zdrozaly wtedy też byly drogie jakieś 2,5 nawet chociaż matka znalazła sklep co byly po jakieś 1,8 może tylko w każdym razie dzisiaj na promkach 3,5 bez 5zl chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No. Już nie trzeba, będzie rezerwowo. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu Tylko wtedy porządne figurki teraz pewnie otwierasz a tam 6 puzli z tektury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu Jeszcze pamiętam to typiara mi wazyla które ciężkie to było z figurkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu 53 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Przypomnialy mi sie jeszcze smok, pingwiny, żaby, słoniki i żółwie. ;D Słonie też byly no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Tak szczególnie tak napisał: Tylko wtedy porządne figurki teraz pewnie otwierasz a tam 6 puzli z tektury Teraz są dinozaury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Teraz są dinozaury. I też takie twarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach