G. Swenson 44 Napisano środa o 23:58 Na pochybel więc…Lśniąca………. Ona mnie rozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano środa o 23:58 Pluje na to uaaa haaahahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 12 godzin temu 15 godzin temu, G. Swenson napisał: Zostałam zdradzona Flaszka się stłukła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 16 Napisano 7 godzin temu 20 godzin temu, G. Swenson napisał: Zostałam zdradzona nie przebaczaj zaiste nie w twojej mocy przebaczać w imieniu tych których zdradzono o świcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 16 Napisano 7 godzin temu 20 godzin temu, G. Swenson napisał: Na pochybel więc…Lśniąca………. Ona mnie rozumie Masz na myśli pohybel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 6 godzin temu Lizał mi ucho…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 6 godzin temu Wkładał ozor…. Cielęcy ……. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 6 godzin temu Po co ???! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 6 godzin temu Bo tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 6 godzin temu Nie lubię tego nie lubię natarczywości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 6 godzin temu Żeby on się dowiedział o kafeterii…Mamusi kiedyś mówiłam a ona na to : głupota…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Nie lubię tego nie lubię natarczywości Ale poszedł już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 16 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Nie lubię tego nie lubię natarczywości Spսścił się na cуcki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 415 Napisano 6 godzin temu Lepsze pytanie, czy chociaż zostawił na flachę na dzień jutrzejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 6 godzin temu Pewnie lezy zalana dzina brygida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 415 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Pewnie lezy zalana dzina brygida Wódą czy spermą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, G. Swenson napisał: Nie lubię tego nie lubię natarczywości Trzeba bylo krzyknąć baba jedzą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trzeba bylo krzyknąć baba jedzą. Nie usłyszy, bo chyba poszła spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Wódą czy spermą? No wiesz co. Nie bądź menelico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie usłyszy, bo chyba poszła spać Spokojnie wstanie za chwilę by sie czegoś napić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 5 godzin temu Okropnie obrzydliwe te baby są. Naprawdę.takie pytania. Śpimy razem ja poszłam na fajkę a on zasnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 5 godzin temu Cofam o nim zdanie jest kochany i czuły. Prawdziwy mężczyzna/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 5 godzin temu Lubię męski dotyk jednak ….czuly i szarmancki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 5 godzin temu Usuń temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 5 godzin temu Idę się położyć obok niego…..obok śpiącej królewny…… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 5 godzin temu Dĕbilu ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Lizał mi ucho…. 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Wkładał ozor…. Cielęcy ……. 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Po co ???! jesienią najpyszniejsza jest herbata z miodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 415 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: No wiesz co. Nie bądź menelico No wiesz co. Chyba o ginie mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jesienią najpyszniejsza jest herbata z miodem Wolę z imbirem i cytryną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, G. Swenson napisał: Usuń temat Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach