G. Swenson 53 Napisano czwartek o 00:31 Spać emotikon księżyc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imię moje jest pierdyliard 0 Napisano 16 godzin temu Dnia 6.11.2025 o 01:31, G. Swenson napisał: Spać emotikon księżyc dobranoc Bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 53 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, imię moje jest pierdyliard napisał: Bez sensu Czasami mówię glosowo, żeby wstawiła klawiaturą emotkę, i nie zauważyłam i zapomniałam skasować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 17 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Czasami mówię glosowo, żeby wstawiła klawiaturą emotkę, i nie zauważyłam i zapomniałam skasować. Napijmy się, dobra pora na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 14 Napisano 15 godzin temu Ćwiczenia na ból pleców dla leżak i Boni baby huh https://vm.tiktok.com/ZNdwmY9cU/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, G. Swenson napisał: Czasami mówię glosowo, żeby wstawiła klawiaturą emotkę, i nie zauważyłam i zapomniałam skasować. Musisz sobie zapisywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imię moje jest pierdyliard 0 Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, G. Swenson napisał: Czasami mówię glosowo, żeby wstawiła klawiaturą emotkę, i nie zauważyłam i zapomniałam skasować. Problemy z pamięcią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach