RC + 448 Napisano 5 godzin temu (edytowany) AMD stworzyło zintegrowaną grafikę mocniejszą niż RTX 3050 oraz RX 6600 - czyli dedykowane układy, które radzą sobie z praktycznie każdą nową grą. To, że AMD jest w stanie w zintegrowanym w procesor układzie już wyprzedzać takie dedykowane jednostki jest bardzo imponujące. Przed wami Radeon 8060S. Czerwoni systematycznie udowadniają, że przyszłość obliczeń graficznych będzie zmierzać w stronę układów zunifikowanych. Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu i ile ta plyta kosztuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 448 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: i ile ta plyta kosztuje ? Drogo bo to prebuild Minisforum, ale wciąż mówimy dopiero o debiucie tego iGPU. Natomiast jeżeli zdecydowaliby się ten układ scalać z dostępnymi na rynku procesorami linii Ryzen, więc nie tylko sprzedawać ten układ w pre-buildach i laptopach, mogliby wytrącić kawał rynku zielonym. Zobaczymy jaki model biznesowy mają obrany tym razem. Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Drogo bo to prebuild Minisforum. Natomiast jeżeli zdecydowaliby się ten układ scalać z dostępnymi na rynku procesorami linii Ryzen, więc nie tylko sprzedawać ten układ w pre-buildach i laptopach, mogliby wytrącić kawał rynku zielonym. Zobaczymy jaki model biznesowy mają obrany tym razem. Leżaka stać i napisze, że przecież jest milionerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 448 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Leżaka stać i napisze, że przecież jest milionerem Leżak ma w odleglejszych planach zakup RTX 3050, czyli słabszego konkurenta tego układu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, RC + napisał: Leżak ma w odleglejszych planach zakup RTX 3050, czyli słabszego konkurenta tego układu... Sterowniki też się liczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 4 Napisano 3 godziny temu W 2026 pewnie będzie bessa bo amd już na 5 falii elliota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 448 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tak szczególnie tak napisał: Sterowniki też się liczom W monecie, gdy masz zysk ~10-20 FPS na grę wybierając Radeona nad Nvidię, nie liczą się, bo nie są w stanie rekompensować takiej przewagi technologicznej. Ten układ przebija RX 6600 - konkurenta RTX 2060 Super i RTX 3060, więc możesz sobie wyobrazić co robi z RTX 3050. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 4 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, RC + napisał: W monecie, gdy masz zysk ~10-20 FPS na grę wybierając Radeona nad Nvidię, nie liczą się, bo nie są w stanie rekompensować takiej przewagi technologicznej. Ten układ przebija RX 6600 - konkurenta RTX 2060 Super i RTX 3060, więc możesz sobie wyobrazić co robi z RTX 3050. W momencie gdy masz integre 630hd i wywala ci błąd w epsxe później brak obrazu a na koniec jak wszystko działa i tak nie możesz ustawić z poziomu sterowników 4xAA to masz wkoorwa... Na szczęście w expsxe jest jakieś wygładzający filtr też chyba bazujący na aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 4 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, RC + napisał: W monecie, gdy masz zysk ~10-20 FPS na grę wybierając Radeona nad Nvidię, nie liczą się, bo nie są w stanie rekompensować takiej przewagi technologicznej. Ten układ przebija RX 6600 - konkurenta RTX 2060 Super i RTX 3060, więc możesz sobie wyobrazić co robi z RTX 3050. A tak na serio mi by się przydał jakiś mac mini bo z prawej strony kładę ipada pro 13 a na środku lub z lewej setup rzutnika mini dell mff i nie pasuje dizajnem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 4 Napisano 3 godziny temu Ale i tak to w toku bo chce ps6 kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 72 Napisano 15 minut temu Tak. Tak uważam, że się przestraszyła i dlatego usuwa tematy. Masz rację, jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 72 Napisano 13 minut temu Wszystko co istotne pipka usunęła. Na szczęście są dowody, które się zachowały. [śpię] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 448 Napisano 12 minut temu Fura za 300 zeta.. co myślcie. Przemek jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 448 Napisano 10 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Seven napisał: Tak. Tak uważam, że się przestraszyła i dlatego usuwa tematy. Masz rację, jak zawsze. Ja już sobie pewną teorię zbudowałem w głowie na bazie tych wpisów... połączyłem kropki, choć oczywiście nie wiem czy z precyzją Coloumbo. Nie będę pisać co uważam, bo też nie ma sensu, nie o to chodzi by komuś nawet nieumyślnie dowalić, ale mam nadzieję, że się grubo mylę i moje podejrzenie jest chybione. Libed chyba też podobne wnioski wysunął... Edytowano 9 minut temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano przed chwilą 14 minut temu, Seven napisał: Tak. Tak uważam, że się przestraszyła i dlatego usuwa tematy. Masz rację, jak zawsze. Kto usuwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach