Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
big buuu

beka dostałem tylko ograniczenie pisania za starego 'czesc rowerowa' pejoratywnie o geju

Polecane posty

5 godzin temu, G. Swenson napisał:

Boś prostak. 

Tu każdy facet jest prosty i ma coś nie tak z głową. Wyjątkiem jest RymCym i Kriss. Reszta do leczenia zamkniętego 😎

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Tu każdy facet jest prosty i ma coś nie tak z głową. Wyjątkiem jest RymCym i Kriss. Reszta do leczenia zamkniętego 😎

rym cym ma dziewczynę, ale kriss wolny więc możesz się z nim zapoznać 

Szczerbaty Przemek und Wojciech zamiast iść do pracy, to siedzi cały dzień na wykopie i babskim forum prześladując kobiety w sieci. Chyba zadzwonię do telewizji, żeby odwiedziła jego miejsce zamieszkania i pokazała w końcu matce, co tutaj zostawia po sobie Przemek 🤦Te żałosne hejty, siedzenie na moim profilu, pisanie bzdur nadaje się na Choroszcz 🤦

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Szczerbaty Przemek und Wojciech zamiast iść do pracy, to siedzi cały dzień na wykopie i babskim forum prześladując kobiety w sieci. Chyba zadzwonię do telewizji, żeby odwiedziła jego miejsce zamieszkania i pokazała w końcu matce, co tutaj zostawia po sobie Przemek 🤦Te żałosne hejty, siedzenie na moim profilu, pisanie bzdur nadaje się na Choroszcz 🤦

Coś w tym jest. Nie ma co się denerwować od rana, jak było w kinie? Wyjątkowo przebudziłam sie o tak wczesnej porze, ale za niedługo wracam w pielesze.

Milego dnia 💖

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Coś w tym jest. Nie ma co się denerwować od rana, jak było w kinie? Wyjątkowo przebudziłam sie o tak wczesnej porze, ale za niedługo wracam w pielesze.

Milego dnia 💖

Drastyczny, przerażający i bardzo prawdziwy film i uważam, że każdy sędzia, policjant i prokurator powinni to obejrzeć ☺️Ale końcówka jest zaskakująca, więc tyle i bez spojlerów. 

Było całe kino ludzi, które wyszło w milczeniu, bo film naprawdę daje do myślenia. 

Zbieram się do kołchozu i miłego dnia 💚🍁

• Like 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Drastyczny, przerażający i bardzo prawdziwy film i uważam, że każdy sędzia, policjant i prokurator powinni to obejrzeć ☺️Ale końcówka jest zaskakująca, więc tyle i bez spojlerów. 

Było całe kino ludzi, które wyszło w milczeniu, bo film naprawdę daje do myślenia. 

Zbieram się do kołchozu i miłego dnia 💚🍁

Czasami milczenie wyraża więcej, niż jakiekolwiek słowa… w porządku, w wolnej chwili napisz mi prywatnie, bo pamiętam, że coś chciałaś mi napisać. Miłego dnia i pracy 💜🍀🌹

• Thanks 1
  • Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować