Rocket 32 Napisano 4 godziny temu Na początek mała zabawa: równanie: Ala ma = bb.... ? a Teraz ustalmy kila reguł: 1 (jeden). Po pierwsze, pytania proste, tzn. na które odpowiedz brzmi tak lub nie starajcie się grupować, / przykład: masz nas za głupich? (tutaj grupujemy wszystkie w jedno pytanie) / 2 (dwa). Po drugie, kolory w zdaniach pytajnych używamy z podstawowej palety barw / przykład: czy można się odbarwić opalając się w czerwono-niebieskim z domieszką zielonego Słońcu? /, / drugi przykład: czy wyższe istoty kosmiczne obrazowane na zielono posiadają relację znaczeniową z wyjątkowymi jednostkami rodzaju ludzkiego obrazowanymi tego koloru umysłem? / itp, 3 (trzy). Po trzecie, wulgaryzmy ograniczamy tylko i wyłącznie do odpowiedzi. / przykład: Po jakim czasie Jakub może ugasić pożar w S, skoro Pier nie chce wyciągnąć i podać szlauch? - Odp.: Gdy w S Pier da, lajcie wode / itd... Zaczynamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 4 godziny temu Czy jesteś pjerdolniety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 375 Napisano 4 godziny temu Czy nadal bierzesz łapówki odpowiedz tak lub nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 4 godziny temu Nikt tu nie będzie czekał aż odpiszesz choroszczaninie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 4 godziny temu Jezu ktos pod drzwiami sapie u mnie boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Jezu ktos pod drzwiami sapie u mnie boje sie Wczoraj było pytanie, dziś reguły się nie liczą. Sens ymka? Stęk/niłaś sie, hehe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Rocket napisał: Wczoraj było pytanie, dziś reguły się nie liczą. Sens ymka? Stęk/niłaś sie, hehe? Dziś to mnie w dupe pocałuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: Czy nadal bierzesz łapówki odpowiedz tak lub nie . Pełnym zdaniem: Łapię uje, kiedy nie kreskuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 4 godziny temu Czyli gej lubiący walić w nochala. Najs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 422 Napisano 4 godziny temu Kiedyś myślałam że on bierze jakieś srogie piguły ale okazało się że on tak majaczy na trzeźwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 4 godziny temu Bo to schizofrenja w stylu cbś i równania jak kowbojek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Czyli gej lubiący walić w nochala. Najs Zaraz znowu się obrazisz. Między wierszami czytasz już od kilkunastu lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Rocket napisał: Zaraz znowu się obrazisz. Między wierszami czytasz już od kilkunastu lat! A miendzy odbytami od zawsze. Masz problem z tymże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, xDxDxDxD napisał: Kiedyś myślałam że on bierze jakieś srogie piguły ale okazało się że on tak majaczy na trzeźwo. Dobrzy to ci, którzy zadowalają się marzeniem o tym, co źli rzeczywiście robią. Edytowano 4 godziny temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 26 minut temu, xDxDxDxD napisał: Kiedyś myślałam że on bierze jakieś srogie piguły ale okazało się że on tak majaczy na trzeźwo. jak zrobiłaś gradient bb? Edytowano 4 godziny temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 422 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Rocket napisał: Jak zrobiłaś gradient? bb? Normalnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 3 godziny temu Ale się popisujo informatycy po szkole specjalnej no winszowac wspaniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Rocket napisał: Ja jestem panem humanitarystą . A se badz kim chcesz co mje to interesuje chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 3 godziny temu Niech Ci więdnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 3 godziny temu Ta duża litera to oczywiście słownik. Ja bym tak nie napisala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach