Piękny widok sřaki tak 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: jest dużo lepszy W sensie jasny jak telewizor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 18 minut temu, RC + napisał: W dobrze wyciemnionym pomieszczeniu można rzucać obraz na białe ściany. Czernie będą takie sobie, ale to casualowego użytkowania da radę. Są też białe i szare farby projekcyjne, ale drogie, niemniej pomagają z pochłanianiem światła z otoczenia i dobrym rozpraszaniu światła z projektora. I tak jak mówiłem u mnie sobie poradzi ten dell emulatory z 630hd bo ps2 stanie natywnie do gier i looku resztę systemów będzie obsługiwać dell stojac za ps2 mam nadzieję że nie będzie go praktycznie widać Edytowano 1 godzinę temu przez Piękny widok sřaki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 0 Napisano 1 godzinę temu Później jeszcze wgram oprogramowanie żeby ds2 chodzil jako myszka też przy starcie systemu to będzie mniej czynności które trzeba ogarnąć czyli bez myszki zupełnie i klawiatury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 0 Napisano 1 godzinę temu Rym&Cym jak cie interesuje to ps2 fat pod 19 lcd chodzi po vga 640x480p tylko wymuszone i obraz ma 4:3 z pasy gora dół po 1cm bo te monitory są 5:4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 0 Napisano 1 godzinę temu Mimo wszystko wygląda to spoko vs ogromny tv z dopom który powinien być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 0 Napisano 1 godzinę temu No to jest kompromis jakiś crt sony 21 byłby najlepszy ale wielka krowa psujaca look i niewygodna do dzwigania chociaż niektóre miały raczki na podnoszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 0 Napisano 1 godzinę temu A wgl mieć miejsce na 29" z pierwszym ps1 H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 555 Napisano 1 godzinę temu Pamiętam salon gier PlayStation i Nintendo w moim mieście, też były podłączane do telewizorów Tylko nie pamiętam ile tam stanowisk było. 7, 10? I na pewno 1 Dreamcast też był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach