Spaghetti .... 251 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie przejmuje tylko gada głupoty. Wiem, chodż daj rączkę wirtualną i lecimy spać nie bój się Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Z czego rżysz typie wypad Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 27 minut temu 7 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Wyobraź sobie, że dziś wróciłam po pracy, zrobiłam obiad i padłam spać.. Więc jak tu zasnąć? Mam do obejrzenia jeszcze 4 odcinki "Heweliusz" na Netflixie i ten serial robi wrażenie jak "Czarnobyl".. A jak reżyserem jest mistrz Hoiubek to musi być mistrzostwo świata i polecam obejrzeć Niekwestionowanym Mistrzem wśród artystów był Gustaw Holoubek. Jego syn Jan, jeszcze musi na to popracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1754 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, Baba napisał: Niekwestionowanym Mistrzem wśród artystów był Gustaw Holoubek. Jego syn Jan, jeszcze musi na to popracować. Nie widziałam niczego jego reżyserii to się nie wypowiem. Jednak dzieci sławnych rodziców z jednej strony mają łatwiej bo samo nazwisko coś znaczy z drugiej mają przekichane, bo są ciągle porównywani do rodzica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach