Wikusia 1180 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Edytowano 15 godzin temu przez Wikusia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 11 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 9 godzin temu Chciałem odpisać i kasacja więc zagramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 7 godzin temu "...piosenka (internet) zniesie każdy mit..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 6 godzin temu Muszę jakoś pozbierać myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 6 godzin temu Kocham jej kawałki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Muszę jakoś pozbierać myśli Powiem Ci, że już najwyższy czas i do łóżka ... Spać Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Powiem Ci, że już najwyższy czas i do łóżka ... Spać Madzia Makaron ty też bo żona będzie krzyczeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Spaghetti .... napisał: Powiem Ci, że już najwyższy czas i do łóżka ... Spać Madzia Nie chce mi się spać Ale idź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie chce mi się spać Ale idź. Więc rano będziesz miała ciężki start Idę już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 5 godzin temu Idź bo nikt nie zatrzymuje. Jutro i w Święto trochę później zaczynam, poza tym mam jeszcze 16 dni urlopu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 5 godzin temu Skoro nie zatrzymuje, to jutro będzie futro, a we wtorek wolne, więc wykrzystaj urlop i nie informuj mnie o swoich planach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Skoro nie zatrzymuje, to jutro będzie futro, a we wtorek wolne, więc wykrzystaj urlop i nie informuj mnie o swoich planach Dobra dobra, przestań gwiazdorzyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dobra dobra, przestań gwiazdorzyć Więc chodż do łożka, mąż czeka i w końcu zaśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Więc chodż do łożka, mąż czeka i w końcu zaśnie Makaron trzepiesz sobie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 4 godziny temu Piękny wykon chłop super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Makaron trzepiesz sobie teraz Nie jestem prawiczkiem jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Piękny wykon chłop super🥰 No ba, mega gwiazdor Krejzi Gdzie Libed ? Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Więc chodż do łożka, mąż czeka i w końcu zaśnie Wyobraź sobie, że dziś wróciłam po pracy, zrobiłam obiad i padłam spać.. Więc jak tu zasnąć? Mam do obejrzenia jeszcze 4 odcinki "Heweliusz" na Netflixie i ten serial robi wrażenie jak "Czarnobyl".. A jak reżyserem jest mistrz Hoiubek to musi być mistrzostwo świata i polecam obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie jestem prawiczkiem jak Ty Bo jedna szynszyla się nad tobą zlitowała i dała ci cipy. A wcześniej nawet żona ci nie dawała podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: No ba, mega gwiazdor Krejzi Gdzie Libed ? Zajęty mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: No ba, mega gwiazdor Krejzi Gdzie Libed ? Co Ty tak ciągle pytasz o tych cudzych chłopów? Dobrze, że nic nie wspominasz o czerwonym szlafroku i dywanach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, gnomee napisał: Bo jedna szynszyla się nad tobą zlitowała i dała ci cipy. A wcześniej nawet żona ci nie dawała podobno. Dobrze, że tobie Kotarba chociaż dał i coś wtedy z życia bez zębów miałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wyobraź sobie, że dziś wróciłam po pracy, zrobiłam obiad i padłam spać.. Więc jak tu zasnąć? Mam do obejrzenia jeszcze 4 odcinki "Heweliusz" na Netflixie i ten serial robi wrażenie jak "Czarnobyl".. A jak reżyserem jest mistrz Hoiubek to musi być mistrzostwo świata i polecam obejrzeć Wyobrażam, ale nadal masz energii jak Xena wojownicza Księżniczka Widziałem i polecam to czego nie dokończyłaś. Tego akurat nie znam, więc z checią obejrzę Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Zajęty mocno Smerf Ważniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wyobrażam, ale nadal masz energii jak Xena wojownicza Księżniczka Widziałem i plecam to czego nie dokończyłaś. Tego akurat nie znam, więc z checią obejrzę Jeszcze byłabym w stanie gołąbki zrobić i włączyć odkurzacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jeszcze byłabym w stanie gołąbki zrobić i włączyć odkurzacz Gratulacje, wracam, a Ty tyle zrobiłaś jestem pod wrażeniem, że pazukrów nie ostrzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Gratulacje, wracam, a Ty tyle zrobiłaś jestem pod wrażeniem, że pazukrów nie ostrzysz Już dawno naostrzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach