Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu widzialem dzisiaj jak 2 razy pisala o pekalskim, ma jakas obsesje na jego punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 4 godziny temu Zgłoszone wstrętny świrze. Odpjerdol sie ode mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Zgłoszone wstrętny świrze. Odpjerdol sie ode mnie pipiszemy na priw to zobaczysz ze normalny jestem, ja tu sobie beke krece na publiku, ale prywatnie jestem fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał: widzialem dzisiaj jak 2 razy pisala o pekalskim, ma jakas obsesje na jego punkcie Jak chlejesz, to nie pisz i nie spamuj forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: pipiszemy na priw to zobaczysz ze normalny jestem, ja tu sobie beke krece na publiku, ale prywatnie jestem fajny Spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Elci 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak chlejesz, to nie pisz i nie spamuj forum. Łysa bardzo dobra rada, ale sama się też do niej zastosuj Edytowano 4 godziny temu przez Cycki Elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Spjerdalaj nie badz taka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Spjerdalaj popiszmy na priw sobie, bede powaznie pisac, lubie cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu la la la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu Te wszystkie tirowcy, Leżaki, Moony, Ogórki, Praviki i Karły to wszystko nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Te wszystkie tirowcy, Leżaki, Moony, Ogórki, Praviki i Karły to wszystko nadaje się do leczenia psychiatrycznego. ja wiem, ale panuje nad tym, a oni sie wypieraja faktow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Cycki Elci napisał: Łysa bardzo dobra rada, ale sama się też do niej zastosuj Ty tym bardziej łysy Praviku z Łyszkowic z powiatu łódzkiego. Co robiłeś siostrze? Może o tym pogadamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: ja wiem, ale panuje nad tym, a oni sie wypieraja faktow Jesteś alkoholikiem, jak Przemek z Łyszkowic i Malowany. Tylko to was różni, że Pravika utrzymuje matka alkoholiczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu ja zartuje sobie, wydaje mi sie ze smiesznie pisze, ale zadko tu z kims na powaznie gadalem, z krejzolka bym sobie na priwku pogadal teraz, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Spjerdalaj pogadajmy sobie la la la, moge nr tel dac, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: pogadajmy sobie la la la, moge nr tel dac, Przestań mnie cytować czego nie rozumiesz w słowie wypjerdalaj? To mój ostatni post do ciebie i ignor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jesteś alkoholikiem, jak Przemek z Łyszkowic i Malowany. Tylko to was różni, że Pravika utrzymuje matka alkoholiczka. napisała największa pijaczka na forum co ją z pracy jako salowa wyrzucili po ciągle była tam pod wpływem alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przestań mnie cytować czego nie rozumiesz w słowie wypjerdalaj? To mój ostatni post do ciebie i ignor ale powiedz chociaz czemu ? nie jak margarita dzisiaj gada ze mna i zniknea nagle co ci sie nie podoba we mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu krejzi, krejzi, baby , i go krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Przestań mnie cytować czego nie rozumiesz w słowie wypjerdalaj? To mój ostatni post do ciebie i ignor bys sie zdziwila jak na priwku potrafie gadac, jak trzezwy bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu chyba sie zajeeebie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu wrzuce ci za tydzien jak zapierdalam 220, a potem bede straszyc ze sie tak rozpedze i specjalnie wykuuurwie w cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, draże korsarze napisał: Przestań mnie cytować czego nie rozumiesz w słowie wypjerdalaj? To mój ostatni post do ciebie i ignor na swoja obrone dodam ze nieraz jak temat dodaje to nie moge powstrzymac smiechu , jestem tutaj niczym komik, to co pisze zadko jest na powaznie. hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 390 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, gnomee napisał: napisała największa pijaczka na forum co ją z pracy jako salowa wyrzucili po ciągle była tam pod wpływem alkoholu A krasnoludki w twojej opowieści szczerbaty były? Ja się dziś skontaktuje z twoim księdzem z parafii i żeby pokazał matce co tu odwalasz. Odbij typie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A krasnoludki w twojej opowieści szczerbaty były? Ja się dziś skontaktuje z twoim księdzem z parafii i żeby pokazał matce co tu odwalasz. Odbij typie tu rzadzi biskup z komisarzem king xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu ksiadz sie zajmie pravolem, ustawi go do pionu, sprowadzi na dobra scieszke, utemperuje jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 36 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał: widzialem dzisiaj jak 2 razy pisala o pekalskim, ma jakas obsesje na jego punkcie Wiadomo w Paryżu miała kilka BBC naraz Byle czym się już nie zadowoli Edytowano 4 godziny temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, big buuu napisał: Wiadomo w Paryżu miała kilka BBC naraz Byle czym się już nie zadowoli libet na wozku to jak ma jej dogodzic, wiadomka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach