Cycki Elci 0 Napisano 2 godziny temu proszę odezwij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu Pewnie musi pracowac albo sie uczyc albo uprawiaja teraz seeks telefon ze srunem jak anulka XDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu Nadija by sobie poszla w tango, a musi robic i studia, bo jej ojciec nakazuje ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Elci 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zlotopolski napisał: Nadija by sobie poszla w tango, a musi robic i studia, bo jej ojciec nakazuje ;d pewnie by ją z domu wyrzucił jakby nie robiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu No przekichane Chyba zostaje jej tylko zyczyc, zeby zdala egzamin magisterski w przyszlym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Elci 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Zlotopolski napisał: No przekichane Chyba zostaje jej tylko zyczyc, zeby zdala egzamin magisterski w przyszlym roku będzie ciężko, ale może się uda a jak nie i ją ojciec wyrzuci z domu to ją wezme do siebie Edytowano 2 godziny temu przez Cycki Elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu Szkoda, ze ja nie mam wielkiej chaty swojej z wielkim basenem, sauna i jacuzzi to by Nadija wpadla do mnie i robila sobie co chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu O ile do sruna nie pojedzie do Wroclawia xD Ja u mnie na irc z jakims gosciem z californii pisze, ktory ma chate tam za 2 miliony dolarow xD. Pisal, ze same drzwi kosztowaly 10.000 dolarow. Pisze mi, ze wlasnie jest na wakacjach w Azji, obecnie w Singapurze jest ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu Chyba sobie poradzi, przeciez glupia nie jest Najwyzej zaplaci komus za napisanie pracy magisterskiej i po klopocie ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Elci 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zlotopolski napisał: Szkoda, ze ja nie mam wielkiej chaty swojej z wielkim basenem, sauna i jacuzzi to by Nadija wpadla do mnie i robila sobie co chce xD jeszcze by nasrała do tego basenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu Dobry pomysl, mysle, ze u Ciebie by jej bylo dobrze xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu haha xD Ciekawe co wtedy by bylo ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Elci 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zlotopolski napisał: O ile do sruna nie pojedzie do Wroclawia xD Ja u mnie na irc z jakims gosciem z californii pisze, ktory ma chate tam za 2 miliony dolarow xD. Pisal, ze same drzwi kosztowaly 10.000 dolarow. Pisze mi, ze wlasnie jest na wakacjach w Azji, obecnie w Singapurze jest ;d a co taki osobnik robi na irc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu a nic, siedzi tam dluzej ode mnie ;d to staly bywalec ;d piszemy sobie wlasnie z nim, AncientWisdom, kolega z Niemiec, i jeszcze SophiaGirl wpada do nas czasem i jest milo ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Zlotopolski napisał: Pewnie musi pracowac albo sie uczyc albo uprawiaja teraz seeks telefon ze srunem jak anulka XDD To jest taki żeński no life więc nic takiego nie może mieć miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Elci 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zlotopolski napisał: Dobry pomysl, mysle, ze u Ciebie by jej bylo dobrze xDD oj tak zapiekowałbym bym się nią lepiej niż ojciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 30 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Cycki Elci napisał: proszę odezwij się Piękne bimbały 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu Na pewno musi sie uczycc, bo przeciez klaudix chce dobrze zarabiac w firme swojego ojca, a kiedys zostanie bizneswoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlotopolski 2 Napisano 2 godziny temu jest u ojca, bo ma firme i wielka chate, jakby poznala faceta z wielka chata to by pewnie iuciekla z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycki Elci 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Piękne bimbały Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach