Seven 81 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, BabkaBożaBabaduk napisał: To tera rok przestępny? Sugerował mi , żebym go pocałowała w plecy. Doszłam do takiego smutnego konsensusu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Sugerował mi , żebym go pocałowała w plecy. Doszłam do takiego smutnego konsensusu. Ciesz się że nie w odbyt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Kićka śpi na mnie czasem. Zwykle na tej samej części ciała. Te 100 procent kakao nie są za gorzkie dla ciebie? Czyli gdzie śpi takie kakao 100 procent najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Sugerował mi , żebym go pocałowała w plecy. Doszłam do takiego smutnego konsensusu. Nie chciał być drapany w plecy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Seven napisał: Kićka śpi na mnie czasem. Zwykle na tej samej części ciała. Te 100 procent kakao nie są za gorzkie dla ciebie? Czyli jak śpi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Kićka śpi na mnie czasem. Zwykle na tej samej części ciała. Te 100 procent kakao nie są za gorzkie dla ciebie? Niedawno odkryłem że koty mnie obserwują jak spie i robią to po to żeby wybadać czy żyje. One nie patrzą oczami tylko są bardzo wyczulone na jakikolwiek szelest a nawet oddech i po tych symptomach dopiero widzą raczej w okrojonych kolorach. Deszczówka do podlewania też jest dobra , albo przegotowana i ostudzona żeby osadu kamienia nie było. Kombinuj i coś tam Ci wyrośnie może palma nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli gdzie śpi takie kakao 100 procent najlepsze. Najczęściej w nogach albo na klatce piersiowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 6 godzin temu I co ryczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sto tysięcy złotych tak 3 Napisano 6 godzin temu Nie wiem kogo to obchodzi jedyne co jest może potrzebne to samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Najczęściej w nogach albo na klatce piersiowej. To jakby leżał na piersiach to by mi przeszkadzało w oddychaniu jeszcze zależy ile wazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jakby leżał na piersiach to by mi przeszkadzało w oddychaniu jeszcze zależy ile wazy Na lewy bok zwykle się zawijam i one jakoś się układają obok , a jak myślą że śpię to wstają i patrzą się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Na lewy bok zwykle się zawijam i one jakoś się układają obok , a jak myślą że śpię to wstają i patrzą się. Ciekawe czy jakbyś nie oddychał to by poznały że cos jest nie tak i mialczaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prоmyczek 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciekawe czy jakbyś nie oddychał to by poznały że cos jest nie tak i mialczaly Mogłyby mnie wtedy zacząć posuwać w dupę tak jak proboszcz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Prоmyczek napisał: Mogłyby mnie wtedy zacząć posuwać w dupę tak jak proboszcz . To dla ciebie lepiej byś nie miał kotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Prоmyczek napisał: Mogłyby mnie wtedy zacząć posuwać w dupę tak jak proboszcz . Munek tobie tylko jedno w głowie zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 380 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ciekawe czy jakbyś nie oddychał to by poznały że cos jest nie tak i mialczaly Udawałem i wtedy podchodzą z zaciekawieniem. Spokojnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Udawałem i wtedy podchodzą z zaciekawieniem. Spokojnej nocy Jeszcze fajnie jakby dzwoniły na 112 milej nocki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 54 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Zbynek napisał: ? Może jesteś niemiły. Musisz bardziej włazić ludziom w d. albo olać ich sympatię. Polecam to drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach