250GodzinTak 403 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, G. Swenson napisał: Z tego co się dowiaduje, to sporo tu tych tak zwanych cycofoniar. Aż mnie to przeraża taki brak szacunku do siebie, i to incelom z internetu. Poza tym jak Ci minął dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 46 Napisano 4 godziny temu CYCOFONIARA TAK 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na ty to tramwaj staje. Co robiłaś z Malowanym, kiedy dwóch różnych ojców wychowuje twoje dzieci? Ale zasiłki smakują i praca be. Idź do Leżaka, może zatrudni cie w biurze Dla mnie jesteś tutaj znudzoną babą, która wszystko musi wiedzieć, a sama cyce wysyła. Także ten Bitwa na cyce? To ty leżałaś w barłogu i narzucalas się każdemu na priw. Można upaść niżej niż nachalne wciskanie cycow facetom którzy cie jawnie odrzucają? Mając męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 434 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na ty to tramwaj staje. Co robiłaś z Malowanym, kiedy dwóch różnych ojców wychowuje twoje dzieci? Ale zasiłki smakują i praca be. Idź do Leżaka, może zatrudni cie w biurze Dla mnie jesteś tutaj znudzoną babą, która wszystko musi wiedzieć, a sama cyce wysyła. Także ten Zbroja obsrana. Misja zakończona powodzeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Poza tym jak Ci minął dzień? Leczyłam się dziś i wczoraj, bo coś nieprzyjemnego mnie brać zaczęło. I apetytu brak. Tak więc nuda, leżenie, internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Zbroja obsrana. Misja zakończona powodzeniem. Przybij cyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Bitwa na cyce? To ty leżałaś w barłogu i narzucalas się każdemu na priw. Można upaść niżej niż nachalne wciskanie cycow facetom którzy cie jawnie odrzucają? Mając męża Ciekawe kiedy pójdzie do męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 434 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Ty też elzbieto. Ale ona się wypiera a ty nie. Jestem owszem, u niej z kolei to trochę na czym innym polega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Ciekawe kiedy pójdzie do męża A nie wiem i mam to w dupje ale to udawanie świętoszki mnie zawsze rozpjerdala. Zmieniam awatar bo brzydko na nim wygladam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Leczyłam się dziś i wczoraj, bo coś nieprzyjemnego mnie brać zaczęło. I apetytu brak. Tak więc nuda, leżenie, internet. Znowu się odchudzasz? W sumie jak też dziś mało jadłam, ale dużo kroków zrobiłam Jakieś ocieplenie zapowiadają, więc pewnie wrócę do biegania z.. sąsiadem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 434 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Przybij cyca Dobra mogę przybić, jednak musisz zapamiętać że mi nie wiszą tak jak twierdziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Dobra mogę przybić, jednak musisz zapamiętać że mi nie wiszą tak jak twierdziłaś. To do przybijania idealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu się odchudzasz? W sumie jak też dziś mało jadłam, ale dużo kroków zrobiłam Jakieś ocieplenie zapowiadają, więc pewnie wrócę do biegania z.. sąsiadem Aktywna jesteś nad wyraz. Nie dość, że tyle pracy, to jeszcze sport. Podziel się tą energią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 4 godziny temu Praca be, bo trzeba monitorować cały dzień forum, rejestrować w biurze Leżaka, karmić go oraz zesikanego Malowanego. Poza tym Państwo, babcia i Mops wspierają mopsiarzy, którzy żyją chwilą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Jej bombelki beda pracować na madziowo emeryturę. Trochę szacunku dla madki jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, G. Swenson napisał: Leczyłam się dziś i wczoraj, bo coś nieprzyjemnego mnie brać zaczęło. I apetytu brak. Tak więc nuda, leżenie, internet. A coz to sie stało ze wyjatkowo nienajėbana i nie uuuuga buaaaa baba jedza przepraszam to nie ja to kolega usuń to itd? i to tak przed dniem wolnym? Wow czyżbyś sięgnęła po pomoc? Gratuluje Edytowano 4 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Aktywna jesteś nad wyraz. Nie dość, że tyle pracy, to jeszcze sport. Podziel się tą energią Wszystko jest do czasu. Pamiętaj Ale poczucie humoru nigdy mnie nie opuści, nawet na łożu śmierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Aktywna jesteś nad wyraz. Nie dość, że tyle pracy, to jeszcze sport. Podziel się tą energią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 434 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: To do przybijania idealne Hmm nie wiem, może. Z tobą to ja bym się bała spotkać jeżeli masz 1,90 wzrostu to jesteś jeszcze 5 cm wyższa od małolata czyli ode mnie prawie 20cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu A kto ci powiedział że na łożu umrzesz. Bosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Hmm nie wiem, może. Z tobą to ja bym się bała spotkać jeżeli masz 1,90 wzrostu to jesteś jeszcze 5 cm wyższa od małolata czyli ode mnie prawie 20cm Nie bije swoich tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A coz to sie stało ze wyjatkowo nienajėbana i nie uuuuga buaaaa baba jedza przepraszam to nie ja to kolega usuń to itd? i to tak przed dniem wolnym? Wow czyżbyś sięgnęła po pomoc? Gratuluje Ignor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Mogę im odbyt podgryzać ale nie tykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: A coz to sie stało ze wyjatkowo nienajėbana i nie uuuuga buaaaa baba jedza przepraszam to nie ja to kolega usuń to itd? i to tak przed dniem wolnym? Wow czyżbyś sięgnęła po pomoc? Gratuluje Ona ma chyba cały czas wolne skoro na bezrobociu siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 59 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko jest do czasu. Pamiętaj Ale poczucie humoru nigdy mnie nie opuści, nawet na łożu śmierci Hihi... Przypomniał mi się kleks śmietany do placków ziemniaczanych, który spowodował gorliwą dyskusje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Ignor. Gratuluje jednak może coś przemyślałaś jednak Kafe ma moc lezak zeby umył, ty zatrzaśniesz może dziś drzwi przed menelem który zapuka o 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Praca be, bo trzeba monitorować cały dzień forum, rejestrować w biurze Leżaka, karmić go oraz zesikanego Malowanego. Poza tym Państwo, babcia i Mops wspierają mopsiarzy, którzy żyją chwilą A swojej funfeli nie wysyłasz do roboty? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Ona ma chyba cały czas wolne skoro na bezrobociu siedzi W sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Drażetka się podnieca że niby psychiatra jej pomógł. Poczekaj do nocy i się zacznie monolog pod mocnym odbytem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach