Spaghetti... 332 Napisano 5 godzin temu Gina, jakiś zazdrośnik zablokował, ale na zabójczą blondynę maks wyglądasz Elcia wiesz o co kaman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Gina, jakiś zazdrośnik zablokował, ale na zabójczą blondynę maks wyglądasz Elcia wiesz o co kaman. Chyba wiem o co kaman. Nie no wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: Chyba wiem o co kaman. Nie no wiem. Czasami trzeba, tak że tak. Czyli wiesz Dobrej nocki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Czasami trzeba, tak że tak. Czyli wiesz Dobrej nocki ... Wzajemnie dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Spaghetti... napisał: Ale nie śpisz jeszcze widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: Ale nie śpisz jeszcze widzę. Ty też, więc uciekamy spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ty też, więc uciekamy spać Ok, chcialam tylko powiedziec že Gina cos tam sapie do Ciebie na drugim temacie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: Ok, chcialam tylko powiedziec že Gina cos tam sapie do Ciebie na drugim temacie. Niech sapie wywalone mam. Śpij spokojnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Niech sapie wywalone mam. Śpij spokojnie. Wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 69 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A czy osoby, które nie mogą lub nie potrzebują ślubu, dzieci, samodzielności i dwóch samochodów, też muszą mieć pracę zarobkową do posiadania związku? Pisząc wprost, ja podałem przykłady takich ludzi: licealiści, renciści, emeryci, niepełnosprawni i DPS-owcy. Edytowano 1 godzinę temu przez Daniel86 Zmieniono przecinek na i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach