G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Ja was urządzę !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Jestem nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Jestem nikim Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu XD o ty szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: XD o ty szloro Idź do makaroniary, podobny poziom prezentujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Ja was urządzę !!! Nie strasz,nie strasz, bo... się będę jąkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Idź do makaroniary, podobny poziom prezentujecie. To twój kochanek. Ja nim gardze bo on też jest nikim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: To twój kochanek. Ja nim gardze bo on też jest nikim. Twój. Nie mój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie strasz,nie strasz, bo... się będę jąkać Babo jędzo!!! Bardzo zła !!!! 🩵🩶🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Twój. Nie mój. Obrzydza mnie taki brudny pomyj po szlorze. Rzygol bede. To dla ciebie atrakcyjny konsek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Babo jędzo!!! Bardzo zła !!!! 🩵🩶🤍 Żebyś wiedziała. Stary mnie w kości ograł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Ach…warsztaty…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Żebyś wiedziała. Stary mnie w kości ograł Złotych jabłek miała sześć !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Złotych jabłek miała sześć !!! I zrobiła z nich szarlotkę Bo nie miała co jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Tu chodzi o ajfony małolata za hajs tata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: I zrobiła z nich szarlotkę Bo nie miała co jeść. Mniam… Ochoty robisz… ostatnio Madzia mi zrobiła ochotę na ciasto śliwkowe… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu To se zrob grubasie spasiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach