Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Na_rozstaju_dróg

On nie wie czego chce

Polecane posty

Witam.. po krótce. Znamy się 5 miesięcy. Mieliśmy super kontakt , aż do momentu gdy ja nie inicjowałam czegoś więcej. On od razu uciekał od tematu, uciekał w ciszę , w dystans. Ostatnio się spotkaliśmy i powiedział mi, że nie wie czego chce, że nie chce mnie tym krzywdzić bo jest w stanie postawić się w mojej sytuacji. A za chwilę dodał, że on bardzo nie chce bym odchodziła.. i że to trudne dla niego i się wręcz mi popłakał. 

O co jemu może chodzić ? On jest po prostu nie zainteresowany czy zwyczajnie boi się miłości po przejściach z przeszłości ? 

O tym by mnie wykorzystywał nie ma mowy. Nie było sexu i mnie do niego nie namawiał. Nasze spotkania kończyły się przytulałem, pocałunkiem i trzymanie za ręce. 

2 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

Tylko szczera rozmowa rozwieje wszelkie wątpliwości. Ile macie lat? 

27 i 28.. nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. On się otworzy.. coś powie szczerze .. i za chwilę ucieka totalnie, zamyka się w sobie.  A ja jakoś nie potrafię tego odpuścić. Tak wiem.. zaraz pewnie się posypie , że jestem naiwna. 

14 godzin temu, Na_rozstaju_dróg napisał:

Witam.. po krótce. Znamy się 5 miesięcy. Mieliśmy super kontakt , aż do momentu gdy ja nie inicjowałam czegoś więcej. On od razu uciekał od tematu, uciekał w ciszę , w dystans. Ostatnio się spotkaliśmy i powiedział mi, że nie wie czego chce, że nie chce mnie tym krzywdzić bo jest w stanie postawić się w mojej sytuacji. A za chwilę dodał, że on bardzo nie chce bym odchodziła.. i że to trudne dla niego i się wręcz mi popłakał. 

O co jemu może chodzić ? On jest po prostu nie zainteresowany czy zwyczajnie boi się miłości po przejściach z przeszłości ? 

O tym by mnie wykorzystywał nie ma mowy. Nie było sexu i mnie do niego nie namawiał. Nasze spotkania kończyły się przytulałem, pocałunkiem i trzymanie za ręce. 

'nie' oznacza nie

'nie wiem' też oznacza nie

'tak' oznacza tak

Skąd mamy wiedzieć co jakiś random ma w głowie. Wejdź na tiktoka to ci powiedzą że jest guwnem narcyzem i psychopata zamiast psycholem z problemami abo nie zachowuje się jak kukiełka na sznurku spełniającą życzenia a na takich też szkoda czasu 😴weź go wymien i poczekaj na idealną osobę. Tak się teraz robi chyba... Tego kwiatu jest pół światu czy jakoś tak i każdego da się zastąpić😴dokladnie

Edytowano przez bocibot

1 godzinę temu, Na_rozstaju_dróg napisał:

27 i 28.. nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. On się otworzy.. coś powie szczerze .. i za chwilę ucieka totalnie, zamyka się w sobie.  A ja jakoś nie potrafię tego odpuścić. Tak wiem.. zaraz pewnie się posypie , że jestem naiwna. 

Dylematy jak w przedszkolu. I jeszcze napisz, że mieszkacie z rodzicami 😏

4 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

Tylko szczera rozmowa rozwieje wszelkie wątpliwości. Ile macie lat? 

Jasne, a potem walka na poduszki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się