G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu Teachera… który wiedział , co powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 🩵 Edytowano 7 godzin temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Dobrze. Rozszerz nogi. Wyciągnę to. Jesteś obrzydliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu Ja miałam w gimnazjum fajnego… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 7 godzin temu To jest trollica na 100% A nawet na 101% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: To jest trollica na 100% A nawet na 101% Oczywiście. Ale przynajmniej nie wysyłam cycofonôw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: A siusiaka mi wysłałabyś? Jesteś obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Ale nie mów tak do niego tak. Makaroniara gra cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 7 godzin temu Nocne granie haa haaa nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Szanuj mnie bo niedługo mnie będziesz oglądać tylko w stopklatkach swej pamięci. Twoja rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: No nie, bo ty się kսrwisz za flaszkę i kolację. A ty za atencję. Banks. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał: Nie jestem rzeczą szloro Jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Ja jestem mila, bardzo długo miła ale do czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: A ty za atencję. Banks. W końcu tytuł attention whore zobowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: W końcu tytuł attention whore zobowiązuje. Wypad łysa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Niech mi jakis gościu papierosy dowiezie….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, G. Swenson napisał: Niech mi jakis gościu papierosy dowiezie….. Jeszcze do tego palisz? Ojej, to psuje urodę, szkoda kasy, wszystko śmierdzi. Ajjj Lepiej podróżować, jeść dobre jedzenie, podziwiać widoki i dużo hajsu zarabiać. Ale pogadamy innym razem. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze do tego palisz? Ojej, to psuje urodę, szkoda kasy, wszystko śmierdzi. Ajjj Lepiej podróżować, jeść dobre jedzenie, podziwiać widoki i dużo hajsu zarabiać. Ale pogadamy innym razem. Dobrej nocy Nie palę jak smok, nie paliłam kilka dni, ale przy dobrej okazji lubię dymka puścić… dobrej nocki i udanej Pragi 🩷 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 16 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze do tego palisz? Ojej, to psuje urodę, szkoda kasy, wszystko śmierdzi. Ajjj Lepiej podróżować, jeść dobre jedzenie, podziwiać widoki i dużo hajsu zarabiać. Ale pogadamy innym razem. Dobrej nocy Tak jak dzisiaj Pragę podziwiałaś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: Ja ріеrdоIę... Patologia z ciebie, łysa. Idź do małolata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: A ta łysa ѕріеrdоIina z wściekiem macicy jeszcze nie wie z kim zadarła ale niedługo się dowie... I radzę zważać na słowa, gwoli przypomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, mango• napisał: A co tam szykujesz Elżbieto;) miarka sie przebrała i wredny babofon wqrwil już nawet ciebie? No tak namiętnie wczoraj zgłaszała wszystkie moje posty że konto mi poleciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, G. Swenson napisał: I radzę zważać na słowa, gwoli przypomnienia. Jestem tu dużo dłużej a wpada taka idjotka i próbuje mi uwagę zwracać. No krindż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: No tak namiętnie wczoraj zgłaszała wszystkie moje posty że konto mi poleciało. A może po prostu poleciało za twoje chamstwo i wulgaryzmy, cycofonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: No tak namiętnie wczoraj zgłaszała wszystkie moje posty że konto mi poleciało. Moje tez razem z ta papuga ułomna z barłogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, G. Swenson napisał: A może po prostu poleciało za twoje chamstwo i wulgaryzmy, cycofonie? Na nic innego nie zasluzylyscie, do nikogo innego w ten sposób nie piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mango• napisał: Radze wypjerdalac O to to. Ona wczoraj do mnie z tekstem: Szanuj się. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: No tak namiętnie wczoraj zgłaszała wszystkie moje posty że konto mi poleciało. A co szykujesz? Jakies barłogowo ambonowe sekscesy sradzi? A może Privy zebrane - opowiesci dziwnej tresci do meskich użytkowników forume o tym jak somsiad nie zaroochal a miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Zadufanie w sobie poziom max. srelcia i ty przydupas zejdzie na ziemię, a zresztą nie musicie, bo już wąchacie gruz. Ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, mango• napisał: A co szykujesz? Jakies barłogowo ambonowe sekscesy sradzi? A może Privy zebrane - opowiesci dziwnej tresci do meskich użytkowników forume o tym jak somsiad nie zaroochal a miał Nie mogę powiedziec, pewnie z czasem się dowiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach