Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mango• napisał: Czyli Elcia dopóki jest miła to jest ale nie warto pałki przegiąć no kto jak kto ale sradzka sobie powaznie nagrabiła u zdecydowanej wiekszosci. ciekawe jak tam Praga, o 22 miała 500km to pewnie już dojeżdża;) na pewno podzięki sie fotkami Dokładnie, w życiu codziennym mam tak samo, jak ktoś sobie u mnie nagrabi to jest skreślony nieodwracalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Elcia nie kozacz widzę Hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Elcia nie kozacz, widzę Łysa elcia to hit Internetu haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: Hę? Postawiłem przecinek założ okulary Byle nie różowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Łysa elcia to hit Internetu haa haa Nie jest łysa to czarnulka o bojowniczym charakterze .. .Ty takiego nie masz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mango• napisał: Nie jestem w stanie przeanalizować tej kobiety. Prostactwo, głupota, jakis efekt przemocy domowej i wyparcie. Kompleksy i niepogodzenie z upływającym czasem. Albo skutki nadużywania alkoholu który chetnie innym wciska. Albo mix U niej to jakieś upośledzenie umyslowe, w najlepszym wypadku w stopniu lekkim. Rozwaliła system pisząc do mnie że jestem biedaczką z malej wioski i pije alko. xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie jest łysa to czarnulka o bojowniczym charakterze .. .Ty takiego nie masz Nie? Ona to pipa przy mnie.Ja jestem..zabójcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Elcia nie kozacz, widzę Czasami trzeba, tak że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Jeśli temat dotrwa to Madzia zobacz, jaka to makaroniara jest. Niby tu się przylizuje do Ciebie, potem do mnie, a na końcu ucieka się do srelci, patronki incelów niepokalanych. Cyrk na kółeczkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, G. Swenson napisał: Jeśli temat dotrwa to Madzia zobacz, jaka to makaroniara jest. Niby tu się przylizuje do Ciebie, potem do mnie, a na końcu ucieka się do srelci, patronki incelów niepokalanych. Cyrk na kółeczkach. Wyріеrdаlaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Ale ty jesteś miałka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach