G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Teachera… który wiedział , co powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 🩵 Edytowano 5 godzin temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Dobrze. Rozszerz nogi. Wyciągnę to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Ja chce żeby mój ticzer od matematyki szczeznal w ogniu piekielnym za bycie złośliwym chùjem i ohydnym dziadem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Dobrze. Rozszerz nogi. Wyciągnę to. Jesteś obrzydliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Jesteś obrzydliwa. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Ja miałam w gimnazjum fajnego… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu To jest trollica na 100% A nawet na 101% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Fak of oświacie i twojemu tacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: To jest trollica na 100% A nawet na 101% No i chùi. Sråksara kręci się wesoło dzieci smiejom się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: To jest trollica na 100% A nawet na 101% Oczywiście. Ale przynajmniej nie wysyłam cycofonôw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu A siusiaka mi wysłałabyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: A siusiaka mi wysłałabyś? Jesteś obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Jesteś obrzydliwy Ale nie mów tak do niego tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Ale nie mów tak do niego tak. Makaroniara gra cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Nocne granie haa haaa nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Makaroniara gra cicho. Szanuj mnie bo niedługo mnie będziesz oglądać tylko w stopklatkach swej pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Szanuj mnie bo niedługo mnie będziesz oglądać tylko w stopklatkach swej pamięci. Twoja rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Oczywiście. Ale przynajmniej nie wysyłam cycofonôw No nie, bo ty się kսrwisz za flaszkę i kolację. Edytowano 5 godzin temu przez Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Twoja rzecz. Nie jestem rzeczą szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: No nie, bo ty się kսrwisz za flaszkę i kolację. A ty za atencję. Banks. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał: Nie jestem rzeczą szloro Jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu A ta łysa ѕріеrdоIina z wściekiem macicy jeszcze nie wie z kim zadarła ale niedługo się dowie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Jesteś. Paszla do budy blać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: A ta łysa ѕріеrdоIina z wściekiem macicy jeszcze nie wie z kim zadarła ale niedługo się dowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Ja jestem mila, bardzo długo miła ale do czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: A ty za atencję. Banks. W końcu tytuł attention whore zobowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: W końcu tytuł attention whore zobowiązuje. Wypad łysa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 5 godzin temu Niech mi jakis gościu papierosy dowiezie….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, G. Swenson napisał: Niech mi jakis gościu papierosy dowiezie….. Jeszcze do tego palisz? Ojej, to psuje urodę, szkoda kasy, wszystko śmierdzi. Ajjj Lepiej podróżować, jeść dobre jedzenie, podziwiać widoki i dużo hajsu zarabiać. Ale pogadamy innym razem. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach