Śliwka w Tesli 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) W Polsce rekordowa liczba polek nie pracuje, nie uczy się i nie zajmuje dziećmi. Aż 31% polek w wieku produkcyjnym nie pracuje i nie poszukuje pracy. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Tesli 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano 6 godzin temu A ile % mężczyzn dotyczy ten problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ile % mężczyzn dotyczy ten problem? Ponad dwa razy mniej. Ok 13%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: W Polsce rekordowa liczba polek nie pracuje, nie uczy się i nie zajmuje dziećmi. Aż 31% polek w wieku produkcyjnym nie pracuje i nie poszukuje pracy. Co trzecia kobieta w Polsce nie pracuje, nie uczy się ani nie ma dzieci? Coś mi sie nie chce wierzyć Carewiczu. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Ponad dwa razy mniej. Ok 13%. czyli aż 30% p0lek pasożytuje na gachu albo na rodzicach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Co trzecia kobieta w Polsce nie pracuje, nie uczy się ani nie ma dzieci? Coś mi sie nie chce wierzyć Carewiczu. To poczytaj statystyki GUS-u. Kanał z takimi zasięgami nie wciskałby bulszitu. Nie jestem carewiczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: To poczytaj statystyki GUS-u. Kanał z takimi zasięgami nie wciskałby bulszitu. Nie jestem carewiczem. A kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Haha niezły komentarz po co maja pracować jak pokaża cyca i zbok.z piwnicy zapłaci karta od matki xD Edytowano 6 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, summer black napisał: czyli aż 30% p0lek pasożytuje na gachu albo na rodzicach?? Tak. Bo przecież im nawet nie należą się żadne zasiłki, skoro nie wychowują dzieci i nie są zarejestrowane w UP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, bocibot napisał: Haha niezły komentarz po co maja pracować jak pokaża cyca i zbok.z piwnicy zapłaci karta od matki xD Za "pokazywanie cyca" na onlyfansach itd. też trzeba odprowadzać podatek wg. prawa. Więc taka osoba jest uznawana za pracującą. A że one to omijają często (i łamią prawo) to inna rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: To poczytaj statystyki GUS-u. Kanał z takimi zasięgami nie wciskałby bulszitu. Nie jestem carewiczem. Może zamiast "ani" miało być "albo"? Serio wierzysz, że co trzecia kobieta spotkana na mieście jest bezrobotna, nie uczy się i nie ma dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 19 Napisano 5 godzin temu haha eve i priscilla to o was bueheheh!!!! p0lki pasożyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 5 godzin temu Tak w ogóle to w Polsce jest tylko 6 z kawałkiem milionów kobiet w wieku produkcyjnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 5 godzin temu Kolega ma taką sis nie lubi ludzi i gra se w gierki siedzi w domu jakiś czas była opiekunka i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może zamiast "ani" miało być "albo"? Serio wierzysz, że co trzecia kobieta spotkana na mieście jest bezrobotna, nie uczy się i nie ma dzieci? Sorry, to 31% to jednak ogólna liczba niepracujących, dotyczy też tych zajmujących się dziećmi. Trochę wprowadził w błąd mnie prowadzący. W dalszych statystykach pokazuje, że połowa z nich nie ma "obiektywnych" powodów, aby nie pracować, czyli ok. 15%, pozostałe 15% zajmuje się dziećmi lub jest chora/niepełnosprawna/pobiera renty. Sprawdziłem sobie z GUS-em i zgadza się - wśród wszystkich kobiet nieaktywnych zawodowo ok 30-40% wychowuje dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Sorry, to 31% to jednak ogólna liczba niepracujących, dotyczy też tych zajmujących się dziećmi. Trochę wprowadził w błąd mnie prowadzący. W dalszych statystykach pokazuje, że połowa z nich nie ma "obiektywnych" powodów, aby nie pracować, czyli ok. 15%, pozostałe 15% zajmuje się dziećmi lub jest chora/niepełnosprawna/pobiera renty. Sprawdziłem sobie z GUS-em i zgadza się - wśród wszystkich kobiet nieaktywnych zawodowo ok 30-40% wychowuje dzieci. Ja sprawdziłam i około 1 miliona ma obowiązki rodzinne. To by się zgadzało z tym co piszesz. To teraz jeszcze warto sprawdzić ilu facetów jest biernych zawodowo, i ilu z powodu obowiązków rodzinnych, a ilu nie bo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 69 Napisano 4 godziny temu No to teraz wystarczy, że ja którąś poznam na jakimś 2-tygodniowym kursie i żeby międzynami zaiskrzyło , a potem my nadal będziemy siedzieli na bezrobociu, ale od tej pory razem — to moja wymarzona historia miłosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 10 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał: Co trzecia kobieta w Polsce nie pracuje, nie uczy się ani nie ma dzieci? Coś mi sie nie chce wierzyć Carewiczu. to ze nie jest zatrudniona nie znaczy ze nie pracuje wiele z nich zarabia pewnie cialem czy to obslugujac chlopa czy meneli tirowcow sa tez rozlniczki czekajace na emeryture mimo ze nigdy nie pracowaly i placa symboliczne skladki, baby bez kwalifikacji ktorych chlop zarabia kilka razy wiecej i bez sensu zeby tyraly za najnizsze stawki w ciezkiej robocie itd. itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 10 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tak w ogóle to w Polsce jest tylko 6 z kawałkiem milionów kobiet w wieku produkcyjnym? to jakies dane z tylka wrobelek to pisowski troll wiec pewnie ci jutuberzy tez maja dane jakie maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 3 godziny temu to o krulikowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 3 godziny temu lubie kanal NWASD, mocny redpill, az zalatuje inceloza a prowadzacy chad ktorym chcialbym byc ale jestem zbyt leniwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 3 godziny temu juz dawno pisalem ze krulik to NEET Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 3 godziny temu ja juz nie jestem NEET i dobrze bo zle mi to na psyche wplynelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 3 godziny temu Weź nie projektuj na nią swojego ulomstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, tadek karol batyr napisał: to jakies dane z tylka wrobelek to pisowski troll wiec pewnie ci jutuberzy tez maja dane jakie maja Sam jesteś troll i wróbelek, dane zgodne z GUS, Śliwka też potwierdziła. Wiec wypier... z tematu, skoro nic nie wnosisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ja sprawdziłam i około 1 miliona ma obowiązki rodzinne. To by się zgadzało z tym co piszesz. To teraz jeszcze warto sprawdzić ilu facetów jest biernych zawodowo, i ilu z powodu obowiązków rodzinnych, a ilu nie bo nie Z tych 15% facetów nie pracujących i nie poszukujących pracy, jakieś 10-20% nie pracuje "bo nie widzi potrzeby". Reszta to studenci/uczący się, renciści, wcześni emeryci, inne problemy zdrowotne, 5% zajmuje się dziećmi, wg GUS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 10 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Sam jesteś troll i wróbelek, dane zgodne z GUS, Śliwka też potwierdziła. Wiec wypier... z tematu, skoro nic nie wnosisz. przeciez ty tez jestes sliwka sam nawet nie wiesz z jakeigo nicku aktualnie piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, bocibot napisał: Weź nie projektuj na nią swojego ulomstwa kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: lubie kanal NWASD, mocny redpill, az zalatuje inceloza a prowadzacy chad ktorym chcialbym byc ale jestem zbyt leniwy Tam nie ma redpilla żadnego. Po prostu jako jedni z nielicznych pochylają się bardziej nad problemami mężczyzn niż kobiet, choć tym drugim nie umniejszają w żaden sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: przeciez ty tez jestes sliwka sam nawet nie wiesz z jakeigo nicku aktualnie piszesz No i? Masz problem ze zrozumieniem tego tekstu? No to już Twój problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach