Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
The Circle's gone

Czy istnieje szansa, ze bede tak dobrze gral na perkusji, ze jakas laska sie zakocha w mojej grze, a ja w niej, bo bedzie piekna?

Polecane posty

Ostatnio do mnie mlode dziewczyny podbijaly, i ze dobrze zagralem i mi dziekuja za gre xD.

Szkoda, ze nie mozecie zobaczyc jak kafe przegryw wymiata z muzykami za zestawem perkusyjnym 😜

Kilka lat temu do mnje taka niezla blondyna podbila w pubie, i sie mnie pyta czy ja wczoraj gralem, a ja tak, a ona wow to bylo good.

Najpiekniejsza dziewczyna jaka widzialem w zyciu do mnie zagadala

Potem jej koledzy podeszli i do mnie you nailed it, respect

Klawisz ostatnio do mnie that was wicked i ze jestem the best xD. Chyba mam talent 😄 

Jak sie zgramy z muzykami i zaczynamy jammowac to pieknie odpieerdalam xD.

Mam sie gdzie zaprezentowac, jee. A nie tu wiekszosc jedzie po mnie i mieszaja z blotem 

18 minut temu, The Circle's gone napisał:

Ostatnio do mnie mlode dziewczyny podbijaly, i ze dobrze zagralem i mi dziekuja za gre xD.

Szkoda, ze nie mozecie zobaczyc jak kafe przegryw wymiata z muzykami za zestawem perkusyjnym 😜

Hej Filip tęsknilismy żegnaj na zawsze 

W liceum na mnie taka agnieszka leciala, bo gralem na bebnach, podobala sie mojemu kumplowi z lawki, a do mnie pisala na fejsie i na randke poszlismy xD

Ile fajnych dziewczyn do mnie zagaduje, tylko dlatego ze widzialy jak gram. W gimbazie tez podobnie mialem. Zgrabne i ladne buzie. Fajnie, ze dalej gram i duzo trenuje.

Niedlugo znowu telefon zostawie u mamy i bede bez internetu w namiocie tylko ja sluchawki i moja muzyka 😜

Edytowano przez The Circle's gone

Podpowiedź: Ty nie pytaj czy tylko jak duża szansa.

Edytowano przez Daniel86
Poprawiono propozycję autokorekty

No jak ostatno gralem na zywo muzyke z kapela, i do mnie podbily mlode dziewczyny i ze wow jak dobrze zagralem, a za chwile do mnie thank you to mi kopara opadla.

Fajnie ze mlodym pieknym laskom sie podoba moja gra ;P. Ja sie nie podobam, tylko to jak gram. 

7 godzin temu, The Circle's gone napisał:

No jak ostatno gralem na zywo muzyke z kapela, i do mnie podbily mlode dziewczyny i ze wow jak dobrze zagralem, a za chwile do mnie thank you to mi kopara opadla.

Fajnie ze mlodym pieknym laskom sie podoba moja gra ;P. Ja sie nie podobam, tylko to jak gram. 

Tak było, już my wszyscy słyszeliśmy te twoją pożal się boże grę. 😄 Hahaha, dziewczyna chyba pierwszy raz perkusji dotykała i jest dalej niż ty po 10-latach kariery wielkiego perkusisty. 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować