Nemesio Cervantes 449 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Co musisz zrobić żeby poseksować? 🫠 ja już za stary na sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: 🫠 ja już za stary na sexy Jak twoja Grażynka to znosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: 🫠 ja już za stary na sexy To jeszcze chyba nie geriatria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 449 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak twoja Grażynka to znosi? oraz 6 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: To jeszcze chyba nie geriatria. jakie zaniepokojone kolezanki z kafe na kazdego przyjdzie jego czas. najwazniejsze ze mam na leki i ciepłą herbate przyniesie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodihit433 2 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: To jeszcze chyba nie geriatria. ELCIA A CO U TEGO NAJMŁODSZEGO DZIECIACZKA. MOŻE BY GO TAK ODWIEDZIĆ W NIEDZIELĘ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, hodihit433 napisał: ELCIA A CO U TEGO NAJMŁODSZEGO DZIECIACZKA. MOŻE BY GO TAK ODWIEDZIĆ W NIEDZIELĘ? Fajny avatar, to spodnie lezaka kuzynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 36 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: 🫠 ja już za stary na sexy To teraz zostaje picie kakao i spacery po parku. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 399 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: To teraz zostaje picie kakao i spacery po parku. Właśnie wróciłam. Pełne słońce i 10 stopni na plusie. Piękny dzień, szkoda że się kończy ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, jamuonmi napisał: Właśnie wróciłam. Pełne słońce i 10 stopni na plusie. Piękny dzień, szkoda że się kończy ; ) To musisz być w jakimś innym wymiarze. U mnie jest wzorcowy dzień listopadowy: mżawka, zero słońca i szaro od świtu. Ale też żałuję, że się zbliża ku końcowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 399 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: To musisz być w jakimś innym wymiarze. U mnie jest wzorcowy dzień listopadowy: mżawka, zero słońca i szaro od świtu. Ale też żałuję, że się zbliża ku końcowi. Wczoraj padał deszcz cały dzień ale ja wtedy byłam gdzieś indziej i świetnie się bawiłam. Udało mi się ; ) Krótkie listopadowe dni wypełniam jak się da, to dobry sposób na melancholię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, jamuonmi napisał: Wczoraj padał deszcz cały dzień ale ja wtedy byłam gdzieś indziej i świetnie się bawiłam. Udało mi się ; ) Krótkie listopadowe dni wypełniam jak się da, to dobry sposób na melancholię. Wiosna tuż, tuż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Wiosna tuż, tuż. Gdzie tam, jak zima na całego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 399 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, murb napisał: Wiosna tuż, tuż. Nasiona zebrałam. W przyszłym roku będzie więcej jeżówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 50 minut temu 33 minuty temu, jamuonmi napisał: Nasiona zebrałam. W przyszłym roku będzie więcej jeżówek. U mnie jeżówki się nie utrzymują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 49 minut temu 51 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie tam, jak zima na całego To taki nieistotny wybryk klimatyczny. Zobaczysz, że ani się obejrzysz a będzie maj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach