G i n a 24 Napisano 12 godzin temu Upiłam łyk smutku zmieszany z nostalgią i niepewnością dnia jutrzejszego. Co będzie…. To będzie. Radość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, tadek batyr napisał: ty sie dzis tez urznelas? pieprzysz gorzej niz dumbo na haju czytac sie nie da tego twojego belkotu dzisiejszego Podszyw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Upiłam łyk smutku zmieszany z nostalgią i niepewnością dnia jutrzejszego. Co będzie…. To będzie. Radość. Jutro to na pewno głową będzie boleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jutro to na pewno głową będzie boleć. Mnie nigdy nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Gina po połówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 0 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Podszyw. nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Mnie nigdy nie boli. Mnie tylko wtedy, jak trzeba dużo płacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 52 Napisano 9 godzin temu Pieprzycie jak potłuczeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, Nie ma spania!!! napisał: Podszyw. Tak, to nie libed jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 13 Napisano 6 godzin temu Boze jaka ta Wielgus szogun jest głupia ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 6 godzin temu Wypad Tutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 0 Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Nie ma spania!!! napisał: Podszyw. brawo ty zgadlas to wrobelek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, dobra zmiana napisał: brawo ty zgadlas to wrobelek A ty nie podszyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach