G i n a 24 Napisano 12 godzin temu Zapalę świecę… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 12 godzin temu haaa haaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Wolę ognicho, ale świece też mogą być. Jak się jednać to i ogarek się nada Edytowano 12 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Zapalę świecę… Pokój z tobą 🧨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Hssss hasssss beczulka iks de Syczysz jak wąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Wolę ognicho, ale świece też mogą być. Jak się jednać to i ogarek się nada A czy organizator przewiduje jakąś wódeczkę, czy to już we własnym zakresie? Tak tylko pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Pokój z tobą 🧨 Chcesz mnie wysadzić dynamitem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Malowany napisał: A czy organizator przewiduje jakąś wódeczkę, czy to już we własnym zakresie? Tak tylko pytam. Ja zawsze bierę Łomżę na ognicho, bo kiełbasa lubi popitkę. Edytowano 12 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Chcesz mnie wysadzić dynamitem? Co innego chciałem. Wybacz. Kiedy mnie zaprosisz na jakieś tańce hulańce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Co innego chciałem. Wybacz. Kiedy mnie zaprosisz na jakieś tańce hulańce? Ha ha ja nie tańczę. A już na pewno nie z obsrajcami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Smerfetek napisał: Hasssss Dobra tylko nie kąsaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Ha ha ja nie tańczę. A już na pewno nie z obsrajcami. A miał być wieczór pokoju... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, G i n a napisał: Zapalę świecę… Myślałam, że to ma być wieczór w pokoju bez klamek. Świece mam zapaloną o zapachu lawendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Ha ha ja nie tańczę. A już na pewno nie z obsrajcami. Czuję się odrzucony. Naprawdę mnie to zabolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 12 godzin temu Patrzcie jaka żona kochająca... ta siwa na początku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Myślałam, że to ma być wieczór w pokoju bez klamek. Świece mam zapaloną o zapachu lawendy Rym browary ogarnie. Ty pogadaj z mężem i załatw kiełbasę z dzika. Gina wódkę. Edytowano 12 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: A miał być wieczór pokoju... Nie musisz tu siedzieć. Poszła do Moona ustalić jak ma mnie szczuć Niestety twoja dzisiejsza szychta na forum zapłacona nie zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 24 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Ha ha ja nie tańczę. A już na pewno nie z obsrajcami. Nie tańczysz bo nikt z tobą nie chce tańczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Nie tańczysz bo nikt z tobą nie chce tańczyć Nie dziwię się. Istnieje duże ryzyko, że na ciebie zwymiotuje. To już wolę chodzić oszczany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 80 Napisano 12 godzin temu U mnie świeczka owocowa. Poproszę temat koloru pokoju. Jakie polecacie dwa kolory pasujące do siebie do salonu i korytarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Smutkiem pijana Z gołębiem pocztowym, wirującym dywanem i spadającym kredensem w kamienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Smutkiem pijana Przez chłopa z tindera peklowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie musisz tu siedzieć. Poszła do Moona ustalić jak ma mnie szczuć Niestety twoja dzisiejsza szychta na forum zapłacona nie zostanie Uwaga leci ci na glowe jeszcze ciepłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Rym browary ogarnie. Ty pogadaj z mężem i załatw kiełbasę z dzika. Gina wódkę. 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Myślałam, że to ma być wieczór w pokoju bez klamek. Świece mam zapaloną o zapachu lawendy Och, a ja mam taką o zapachu bawełny z czymś tam z yankee candle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 24 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: A miał być wieczór pokoju... Trzeba dżinie czyli noxie wysłać marchewke i już ona będzie wiedzieć co z nią robić xD Edytowano 12 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 12 godzin temu 17 minut temu, G i n a napisał: Zapalę świecę… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 0 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, Smerfetek napisał: Hssss hasssss beczulka iks de ty sie dzis tez urznelas? pieprzysz gorzej niz dumbo na haju czytac sie nie da tego twojego belkotu dzisiejszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Trzeba dżinie czyli noxie wysłać marchewke i już ona będzie wiedzieć co z nią robić xD Bakłażan też spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: U mnie świeczka owocowa. Poproszę temat koloru pokoju. Jakie polecacie dwa kolory pasujące do siebie do salonu i korytarza. Ty wiesz najlepiej jakie masz meble i wystrój salonu. Kolory się do tego dobiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 12 godzin temu Gina po połówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach