BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu więcej nie będę w żadnym poważnym związku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: więcej nie będę w żadnym poważnym związku. a byłaś kiedyś? co się stało kolejny chłop uciekł jak zobaczył twoje obwisłe cycki? Edytowano 7 godzin temu przez Dirty Sanchez 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: więcej nie będę w żadnym poważnym związku. Nie jesteśmy zdziwieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Nie jesteśmy zdziwieni. Ja też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Ja też nie. Trzymaj się. Widocznie pisana jest ci samotność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: Trzymaj się. Widocznie pisana jest ci samotność. Oprócz tradycyjnych związków istnieją różne relacje ale ze jestes zyebem to rozumujesz zerojedynkowo jak większość zyebanego społeczeństwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 7 godzin temu w zwiazku sie robi obiady i zupy a nie siedzi na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woźny Ollivier 6 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: więcej nie będę w żadnym poważnym związku. to tak jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: więcej nie będę w żadnym poważnym związku. Wjechał banik tak jak i u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona non grata 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wjechał banik tak jak i u mnie. Oj tam, oj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 70 Napisano 7 godzin temu Ja też bym wolał związek taki jak w liceum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Persona non grata napisał: Oj tam, oj tam Life is brutal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Wjechał banik tak jak i u mnie. Nom. To moja ostatnia babka boza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 3 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Nom. To moja ostatnia babka boza. Tylko się nie zachlastaj z tej rozpaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: Tylko się nie zachlastaj z tej rozpaczy Nie mam 15 lat żeby odpierdalać szopki tego typu. Zreszto samookaleczanie nigdy mi do łba nie przyszło stopo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Nom. To moja ostatnia babka boza. Kobylankę trzeba dojechać, tylko w białych rękawiczkach bo nie chce więcej banów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Nie mam 15 lat żeby odpierdalać szopki tego typu. Zreszto samookaleczanie nigdy mi do łba nie przyszło stopo. To akurat pravol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) KOLEJNY GACH KOPNĄŁ W DUPALA FEMINO-GOLEMA, ZIOBRO ZDZIWIENIA Edytowano 6 godzin temu przez hodidhit433 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, hodidhit433 napisał: KOLEJNY GACH KOPNĄŁ W DUPALA FEMINO-GOLEMA, ZIOBRO ZDZIWIENIA Tu masz srarcyza @dobra zmiana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu Po co iskra miałaby blokowac tamten temat skoro zalozyla nowy żeby kontynuować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu To srarcyz jak zwykle ma bol duupy bo przycpal narkotyki dla gimnazjalistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, BabkaBożaBelial napisał: więcej nie będę w żadnym poważnym związku. Takim że się sřa przy kimś kto myje zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach