Darmowy wafelka tak 28 Napisano 15 godzin temu Masło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 70 Napisano 9 godzin temu 5 godzin temu, Darmowy wafelka tak napisał: Masło Esklzywny, czyli że konkurencja nie ma takiego produktu w swojej ofercie. Z tego, co ja się orientuję, maseł jest mnóstwo na polskim rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 470 Napisano 7 godzin temu Mozzarella z pomidorem i listkiem bazyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona non grata 1 Napisano 7 godzin temu Pawie piórko w dսpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1774 Napisano 7 godzin temu W Lidlu i Biedronce są często promocje kup 3 i zapłać mniej wtedy jest po 3,99 za sztukę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 7 godzin temu Sneakersy Gooden Goose, szczególnie biorąc pod uwagę wygląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 28 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Pokraka napisał: W Lidlu i Biedronce są często promocje kup 3 i zapłać mniej wtedy jest po 3,99 za sztukę. Wtedy to 12zl wydam na samo masło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 20 Napisano 3 godziny temu Chleb tostowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 28 Napisano 3 godziny temu Chalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 28 Napisano 3 godziny temu Majonez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Kolakało O tak 16.99 mnie ostatnio zmierzilo drogie jak kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 118 Napisano 3 godziny temu poważnie ? jem codziennie w Stokrotce są promocje 12 godzin temu, Darmowy wafelka tak napisał: Masło lepsze są trufle w słoiku - pasta choć nie trafiłem pasty z więcej niż 4% olej ma tylko aromat 34 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał: Olej truflowy team kielecki 24 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Majonez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 118 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Wiem. To nie jest dla mnie ekskluzywne. Pasta też dobra. lubię pizzę z truflami ostrą salami i serkiem mascarpone cześć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 49 minut temu Figa z makiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 42 minuty temu Gęsina w Ślesinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach