Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Werrciiaaaxx

Studentka pozna faceta

Polecane posty

Czesc☺️ jestem normalną miła prawdziwą studentką. Poszukuje jednego faceta z którym nawiąże dłuższą relacje przyjazn z korzyściami. Początkowo pisanie rozmowy zdjęcia filmy kamerka z czasem spotkanie realne. Oczekuje za taki uklad wsparcia finansowego. Szukam jednego na stałe. Nie wykluczam niczego jak zaiskrzy.

Jeśli byłbyś zainteresowany wejść w taki uklad napisz na telegramie mój nick kruszynka19

co studiujesz?

bo nie wiem czy mogę się tak umówić z byle kim

może pielęgniarstwo albo medyczny i marzysz o geriatrii?

przyślij zdjęcie ocen z systemu

Jakoś dziwnym trafem tego postu nie usunięto w przeciwieństwie do mojego postu , który umieściłem kilka dni wcześniej na forum, że : mam oziębłą żonę i chciałbym poznać mężatkę z ŁODZI , (bez żadnych z tego korzyści), która ma oziębłego męża do wspólnej korespondencji z nią. Gdyby podobnie to napisała kobieta to oczywiście było by wszystko w porządku, zresztą jak zawsze. A że napisał to mężczyzna , to przecież , jak to , przecież jest to nie dopuszczalne !!  Tak właśnie tutaj na forum (i ogólnie prawie wszędzie), Myślę, że panie za dużo oglądają w TV programów typu seriale paradokumentalne, które faworyzują kobiety, a mężczyzn pokazują jako okrutnych samców.Tu właśnie (i nie tylko tu) widać dokładnie jak ten system od zawsze i takie traktowanie , działa. A
podobno jest równouprawnienie i brak dyskryminacji między kobietami i mężczyznami. Od razu zresztą widać że to tylko fikcja. Świadczy to tylko o stereotypie jaki od zawsze niestety jest.  

Edytowano przez artiso

1 godzinę temu, artiso napisał:

Bo Wercia jest juz tu stalym bywalcem od wielu lat , od 10 lat ma te 19 lat i stara sie znalezc ga...oni, ktorzy na to pojda. Predzej czy pozniej temat zniknie , a ona za chwile wstawi znowu te samo go...no.

Co do tego ze ci temat znikl, kiedys bylo tu lepiej i ero zylo ,ale pozniej przyszedl czas ktory trwa do teraz jak widze i raczej na lepiej sie nie zanosi .

Jest inne forum na ktorym moglbys wstawic swoj temat i napewno nikt by go nie usonol, a napewno bylyby na nim dyskusja, ale nie bede robic reklamy.

PS.  Co nie znaczy ze raczej , dla wiekszosci czytajacych twoj post , brzmi jak szukanie ruc...ia na boku i nie sadze aby zdrowa myslace kobiety na to poszlo.

LoveSexOrgasm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować