Еlciаа 22 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Już się nie wpraszaj masz malowany Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Czasem się trafi taki kawałek co smakuje dziwnie i to jest ohyda Panierowane na oleju smażone są pyszne. Fajny przepis jest na doradca smaku na skrzydełka KFC... wychodzą dokładnie jak te z KFC w smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Panierowane na oleju smażone są pyszne. Fajny przepis jest na doradca smaku na skrzydełka KFC... wychodzą dokładnie jak te z KFC w smaku. Ale mnie ta część brzydzi i nic tego nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz. Dobra dobra ja znam tecwasze gierki nie ze mnom te numery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Na korzyść ps2 kolory blur celownik opcja 2 graczy i ta miękkości doświadczenia Na xbox to była wersja pc bardzo marny port może być że rysiwanie wieksze i detale Rozdzielczość, detale, framerate, podbite tekstury... na ps2 nie było widać nawet napisów na witrynach sklepowych, a na xboxie i pc mogłeś czytać co tam za reklamy są na półkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 22 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Dobra dobra ja znam tecwasze gierki nie ze mnom te numery No comment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Rozdzielczość, detale, framerate, podbite tekstury... na ps2 nie było widać nawet napisów na witrynach sklepowych, a na xboxie i pc mogłeś czytać co tam za reklamy są na półkach... Widziałem kiedyś takie porównanie bylo gta sa na ps2 ps3 ps4 coś takiego i na ps3 i ps4 bylo zdecydowanie gorzej bo właśnie port remaster pewnie wersji xboxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Z kfc? nie kupuj tylko tych kubelków co są we wtorki. A co z nimi nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Niech każdy oceni sam H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 22 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Danger napisał: A co z nimi nie tak? Mówie o tych po 19,99 najgorsze z możliwych odpadów kurczaka na nie idą, z całego tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Widziałem kiedyś takie porównanie bylo gta sa na ps2 ps3 ps4 coś takiego i na ps3 i ps4 bylo zdecydowanie gorzej bo właśnie port remaster pewnie wersji xboxa jak ktoś lubi 20 fps podczas jazdy autem i rozmaziane tekstury ledwo co się doczytujące w ruchu to ps2 jest idealną wersją... a jak ktoś chce czegoś bardziej grywalnego to od xboxa w górę się leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Na ps3 jest ta wersja z xbox pewnie albo pc blada sterylna zupełnie inna gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Na ps3 jest ta wersja z xbox pewnie albo pc blada sterylna zupełnie inna gra Pamiętam jak grałem na ps2 w san andreas i jak się rozpędziłeś Super GT - najszybsze auto w grze... to wypadałeś poza mapę, bo się tekstury asfaltu nie nadążały rysować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Pamiętam jak grałem na ps2 w san andreas i jak się rozpędziłeś Super GT - najszybsze auto w grze... to wypadałeś poza mapę, bo się tekstury asfaltu nie nadążały rysować Może miałeś laser zwalony gta sa wyszlo na dvd duual lajer czyli tej dvd9 chyba i to jest trudniejsze dla lasera w sensie najtrudniejsze Ja grałem już wtedy z hdloader i nie miałem takich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu A jak jeszcze miałeś pirata to tym bardziej ciężko laser ogarnąć nie tloka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Ja nie pamiętam żadnych bugow w gta sa a przeszedłem całe i miałem na koniec helikopter pod chatom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Może miałeś laser zwalony gta sa wyszlo na dvd duual lajer czyli tej dvd9 chyba i to jest trudniejsze dla lasera w sensie najtrudniejsze Ja grałem już wtedy z hdloader i nie miałem takich rzeczy Nie, laser był żyleta, po prostu emotion engine nie nadążał z odczytem danych w locie... xbox miał HDD i procesor pentium więc streamming w locie był dużo wydajniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu A najfajniejsze się grało na dwie osoby jak na mapie znalazłeś znacznik i wersja pc tego nie miała nie wiem jak xbox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Nie, laser był żyleta, po prostu emotion engine nie nadążał z odczytem danych w locie... xbox miał HDD i procesor pentium więc streamming w locie był dużo wydajniejszy. Nie pamiętam takich bugów a nawet prulem samolotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Nie, laser był żyleta, po prostu emotion engine nie nadążał z odczytem danych w locie... xbox miał HDD i procesor pentium więc streamming w locie był dużo wydajniejszy. Było sprawdzić na hdd mogę zrobić testy mam hdloader teraz 160gb i network adaptor ale nie dzisiaj spadam muszę dokumenty przygotować ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Wiesz do ps2 mogłeś mieć hdd to tak jakby kupić xbox 360 slim 4gb i narzekać zamiast sobie dokupić 250gb twardziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Albo jakbyś teraz kupił ps5 pro bez napędu i mówił że ps5 nie ma płyt Trzeba sobie dokupić było osobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Sony wydało ps2 zaraz po drimcasta nie dzuwne że hdd nie wrzucili ale każdej dali miejsce na 3,5" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Еlciаа napisał: No comment. Nie wiem czemu gryzie ciebie chata nigdy nie byłaś w pomieszczeniu do remontu mam takie dwa a 3/5 zrobione i doszlifowuje głównie w rtv Napisz po prostu że chcesz się roochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 9 godzin temu Ja takie historie czytam o ps2 fat a wtedy nawet grałem online i świetnie się bawiłem np w killzone a chodzom legendy że net był tylko na xbox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, RC + napisał: jak ktoś lubi 20 fps podczas jazdy autem i rozmaziane tekstury ledwo co się doczytujące w ruchu to ps2 jest idealną wersją... a jak ktoś chce czegoś bardziej grywalnego to od xboxa w górę się leci. Życzę ci żebyś pogral w gta 3 vc i sa w wersji ps2 oryginalnej z blurem i kolorytem tam nie tylko chodziło o to nawet się tlo rozplywalo od słońca san andreas Zwłaszcza vite city Także ps2 to jedyne słuszne wersje a że tekstury nie były hi res to nie ważne jest trzeba je traktować jako styl graficzny dizajn kreskówki Wyobraź sobie silent hilla który nie ma mgły bo wyszedł na pc i właśnie o to chodzi to ważne efekty specjalne które z dziwnego powodu wycięto z wersji xbox i pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Еlciаа napisał: Z kfc? Malolat był kiedyś menadżerem w kfc, nie kupuj tylko tych kubelków co są we wtorki. czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 5 godzin temu No i umyly się wszystkie można można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach