Еlciаа 22 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Ja też. Z diamentem w pempku Ja jakies inne, duże i małe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 493 Napisano 11 godzin temu Brał tematów do inby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Brał tematów do inby Tak to jest, jak miałka osoba ma o sobie mniemanie zbyt wysokie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 11 godzin temu Ja mogę przeanalizować fotki giny. Może się rozkręci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 493 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak to jest, jak miałka osoba ma o sobie mniemanie zbyt wysokie. Kto? Znowu dzwoniłaś do dyspozytora karetki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ja mogę przeanalizować fotki giny. Może się rozkręci? Brakuje ci tematów do rozmów? Chcesz, bym była znowu niemiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kto? Znowu dzwoniłaś do dyspozytora karetki? Do dołączył kleks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 493 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ja mogę przeanalizować fotki giny. Może się rozkręci? Mózg sobie przeanalizuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Brakuje ci tematów do rozmów? Chcesz, bym była znowu niemiła? Widownia chce igrzysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 493 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Do dołączył kleks. Para jak z samowara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mózg sobie przeanalizuj Co wy macie tymi emotkami? Dziecinada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Para jak z samowara Poziom frustracji mają podobny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Brakuje ci tematów do rozmów? Chcesz, bym była znowu niemiła? Po prostu mam kilka pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 493 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Co wy macie tymi emotkami? Dziecinada Najlepiej będzie jak wrzucisz zdjęcie (jak kiedyś) z tą cyganką że srającą miną lub reklamówkę z flaszkami Piłka po twojej stronie Widownia czeka, kurtyna w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Co wy macie tymi emotkami? Dziecinada Kolejny, któremu zwykłe emotki przeszkadzają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Ja mogę przeanalizować fotki giny. Może się rozkręci? Tak. Chcemy wiedzieć czy jej mniemanie jest adekwatne do wyglądu i czy warto było mieć spięcie z iskro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Tak. Chcemy wiedzieć czy jej mniemanie jest adekwatne do wyglądu i czy warto było mieć spięcie z iskro Może to nie były moje fotki, tylko z zagranicznego portalu? Śmieszy mnie takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Najlepiej będzie jak wrzucisz zdjęcie (jak kiedyś) z tą cyganką że srającą miną lub reklamówkę z flaszkami Piłka po twojej stronie Widownia czeka, kurtyna w górę. Lepsza taka, niż twój sztuczny uśmieszek w każdym komentarzu. Ciągle czekam na tego screena z reklamówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Może to nie były moje fotki, tylko z zagranicznego portalu? Śmieszy mnie takie coś. W dupje to mam generalnie. Miała być i inba to będzie. Nie ciebie zresztą pytam szloro to co się podłączasz jak ogon. Paszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Może to nie były moje fotki, tylko z zagranicznego portalu? Śmieszy mnie takie coś. Jedna na 100% twoja. Nad drugą bym się zastanowił, natomiast najlepsza zdecydowanie zayebana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 10 godzin temu 46 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: j.w. Czytam wyżej, a niżej nic nie wstawione. W ogóle to temat muzyczny? Czy do kłótni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Byłaś pod wpływem, więc takim huem nie będę. Wiem natomiast jedno, nie jesteś botem i faktycznie pijesz. Edytowano 10 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 10 godzin temu Hahaha porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale wiem, że byłaś pod wpływem, więc takim huem nie będę. Wiem natomiast jedno, nie jesteś botem i faktycznie pijesz. Jeżeli myślisz, że zyskasz mą atencję to jesteś zdecydowanie w błędzie. Adios. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Może to nie były moje fotki, tylko z zagranicznego portalu? Śmieszy mnie takie coś. A co Ty w ogóle wysłalaś, twarz czy całą figurę w negliżu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: W dupje to mam generalnie. Miała być i inba to będzie. Nie ciebie zresztą pytam szloro to co się podłączasz jak ogon. Paszla Do obory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 10 godzin temu Nie sądzę że to prawdziwe zdjęcia. Pewnie z jakiego yandexu ściągnęła. Gdyby dzban dal swoje toby teraz chodził jak w zegarku w obawie o zemstę malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jeżeli myślisz, że zyskasz mą atencję to jesteś zdecydowanie w błędzie. Adios. Nie zależy mi i dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 10 godzin temu Enylej żałosne w chùj. Żałosny cymbał atencyjny i obleśna alkoholiczka analfabetyczna. Bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Zero cukru napisał: Co wy macie tymi emotkami? Dziecinada To karetki Wszystkich na sor zawiozą albo i gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach