Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu j.w. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu Wypad z baru szloro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wypad z baru szloro. Minnie lubisz likier?? Wypilabym coś miętowego trzeba się pilnowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: Minnie lubisz likier?? Wypilabym coś miętowego trzeba się pilnowac Likiery są dla mnie za słodkie. Mam vino, waham się nad nim, ale nie chcę znowu wyzwisk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 13 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: j.w. Lex, tak pietrolisz że ci się od własnych wysrywów ciemno przed oczami robi że "dobranoc" piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Wypad z baru szloro. ssij pora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: Lex, tak pietrolisz że ci się od własnych wysrywów ciemno przed oczami robi że "dobranoc" piszesz? kolego.... nvm o czym ty do mnie rozmawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 11 godzin temu Panie, jak ty będziesz chodził o 20 spać, to nigdy zdjęcia nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: nie chcę znowu wyzwisk. za póżno.... mozesz sie wykupić, wyslij 5 dyszek na schronisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 13 Napisano 11 godzin temu O temacie wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ssij pora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 13 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Panie, jak ty będziesz chodził o 20 spać, to nigdy zdjęcia nie dostaniesz Żona, dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Panie, jak ty będziesz chodził o 20 spać, to nigdy zdjęcia nie dostaniesz nie każdy jest młody i moze imprezować całą noc a rano do tyry na plantacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 11 godzin temu Taki nijaki jesteś, że sam nie potrafisz inby wykręcić? Na garbie nie będziesz jechał huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nie każdy jest młody i moze imprezować całą noc a rano do tyry na plantacje Szparagi o której się zbiera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: O temacie wątku. kalkulacja... inba sie wolno rozkręca i nabiera tempa ok 22.30. wtedy z reguły ide spać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Taki nijaki jesteś, że sam nie potrafisz inby wykręcić? Na garbie nie będziesz jechał huh pokaż cycki nie perdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 11 godzin temu Nudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: pokaż cycki nie perdol Hua pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 13 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Taki nijaki jesteś, że sam nie potrafisz inby wykręcić? Na garbie nie będziesz jechał huh Wieczorna, a gdzie kot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Szparagi o której się zbiera? od 5 rano na kolanach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 11 godzin temu Iskrę poproś. Sypnij łzawym tekstem, wrzuć pioseneczkę, a być może będzie ci dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Wieczorna, a gdzie kot? Pewnie śpi. A co ci do kota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Hua pokaże wiadomo, kontrolnie zagadaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 13 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Pewnie śpi. A co ci do kota? Avki z kotami były zabawne, a to jest ujowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: Avki z kotami były zabawne, a to jest ujowe To se naklej naklejkę, jeśli ci nie pasuje na mój awatar. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 22 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: To se naklej naklejkę, jeśli ci nie pasuje na mój awatar. Miałam kiedys podobne trolle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Miałam kiedys podobne trolle. Ja też. Z diamentem w pempku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 465 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Ja też. Z diamentem w pempku paprochy swetrowe to nie diamenty majdir Edytowano 11 godzin temu przez Nemesio Cervantes 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: paprochy swetrowe to nie diamenty my dear On był nagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach