Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Scoop

Gralem dzisiaj znowu na perkusji w jazz klubie przed tlumem ludzi i pubowy perkusista powiedzial, ze kocha moja gre, bo sprawiam, ze jego zestaw brzmi swietnie XDD

Polecane posty

To zabawne, bo ja od kilku tygodni sobie mysle, ze I love drumming, normalnie sie zakochalem w graniu na perkusji i w muzyce, jakas wewnetrzna przemiane przeszedlem

a dzisiaj do mnie pubowy palker, ze sprawiam, ze jego perkusja sounds great, a ja mowie, ze jego zestaw brzmi zajeebiscie, a on ze to ja tak gram, ze brzmi dobrze, ze slyszy kazde moje uderzenie, ze to trzeba grac w odpowiedni sposob, zeby tak brzmialo, i ze I love it

To fajnie, znalazlem z kolega wspolny jezyk ;P. Ja kocham grac na perkusji i sie zakochalem, a on kocha moja gre jak gram ;PPP

Fajnie, to znaczy, ze w glowie mam dobrze B)

8 lat lekcji u Pana Mirka, ktory byl po akademii muzycznej zrobilo swoje, fajnie, ze po 12 latach przerwy ja ciagle to potrafie :D

A mnie kreci, to jedyna moja nadzieja na lepsza przyszlosc...

Zaczalem dzisiaj improwizowac one two three one two three i za chwile basista, klawisz i gitarzysta weszli i gralismy, i w chooy ludzi, ale zajeebiscie, kozaki z nich sa

A potem do mnie pubowy palker, ze kocha moja gre, a ja od tygodnia w ogole czuje, ze kocham granie xD

Ale to dzieki mojemu nauczycielowi, bo pokazal mi jak sie gra i jak trenowac i co tydzien mielismy lekcje, tego sie nigdy nie zapomina.

Nawet w gry juz nie gram, bo szkoda zycia, a nauka zostaje na cale zycie.

Edytowano przez Scoop

Ja juz od paru tygodni, ze ten typek ma zajeebista perkusje, ze brzmi swietnie, a dzisiaj do mnie, ze to ja tak gram, ze brzmi zajeebiscie, a ja mowie, ze w ogole jego zestaw brzmi zajeebiscie, a on mi taki komplement, ze to ja tak gram, ze tak brzmi dobrze w ogole haha

I ze kocha moja gre, a ja od tygodnia, ze w ogole kocham grac na perkusji ;PPP

Nie wiem jak to wyjasnic, ale ten typek czuje to co ja xD

Ja w ogole kocham muzyke, i ciesze sie, ze moge grac... i mi to wychodzi

To znaczy, ze nigdy nie bede musial isc do pracy i robic, bo ja teraz trenuje perkusje i to kocham i chce to robic w zyciu, to znaczy, ze nigdy nie bede musial isc do pracy xD

Jestem bebniarzem, nie pojde nigdy do pracy elo

Mam szczescie lezak, bo nie dawno znalazlem w kawiarni sluchawki shokz openrun pro 2 i brzmia fenomenalnie, a ja sobie trenuje na padach treningowych i slysze muzyke i to co pukam na padach i sie normalnie zakochalem... Slyszec muzyke z tych sluchawek i jak gram to dla mnie kosmos... Zakochalem sie w muzyce i swojej grze, a te sluchawki traktuje jak swoja ukochana...

No i w lesie mam namiot i sobie tam trenuje calymi dniami i nocami, i nikt tam nie przylazi mam swiety spokoj xD. Ludzie mnie nie mecza w koncu xD. Czuje, jakby mi tam sila wyzsza kazala siedziec i trenowac perkusje, ze to teraz albo nigdy, a te sluchawki to od Boga dar, zebym sluchal z nich muzyki i trenowal ;DDD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować