Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Raczej panseksualna…. Bardzo podoba mi się ona w tym teledysku. Edytowano 3 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 3 godziny temu Pannakotta. Weź jełopie idź już, bo uszy opadają na tę gejozę. Napij się, possij kija i idź do roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Pannakotta. Weź jełopie idź już, bo uszy opadają na tę gejozę. Napij się, possij kija i idź do roboty. Jesteś żałosna i mialka. Jeśli ci w głowie kije to współczuję. Dla mnie seks nie istnieje. A kocham urodę kobieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś żałosna i mialka. Jeśli ci w głowie kije to współczuję. Dla mnie seks nie istnieje. A kocham urodę kobieca blabla, jeszcze napisz ze jestes szimejlem, pofarbuj sie na fioletowo i bij sie po jajach na balkonie, nara bo bede rzygol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 5 Napisano 3 godziny temu Widac, ze autorce tego tematu chuuja brakuje w ciipie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: blabla, jeszcze napisz ze jestes szimejlem, pofarbuj sie na fioletowo i bij sie po jajach na balkonie, nara bo bede rzygol Zakuty łbie, po prostu podoba mi się męska odsłona Avy. Kobiety są bardziej estetyczne od mężczyzn i temu nie zaprzeczysz. Seks nie musi istnieć. Są ważniejsze priorytety. Jest piękna i ją adoruję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Zakuty łbie, po prostu podoba mi się męska odsłona Avy. Kobiety są bardziej estetyczne od mężczyzn i temu nie zaprzeczysz. Seks nie musi istnieć. Są ważniejsze priorytety. Jest piękna i ją adoruję. A co mnie twój seks obchodzi, babofonie. Nie chcesz to nie bzykaj. Nie znam żadnej avy, nie słucham takiego szitu. Mnie interesuje estetyka męska i nie wciskaj mi farmazonów na swoje zboczeństwa. Nie życzę sobie impertynencji szimejla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Raczej panseksualna…. Współczuję. Często mam takie refleksje, że wielu z nas nie zdaje sobie nie raz sprawy z tego jak wiele zawdzięczamy Bogu, że nie urodziliśmy się z jakimiś dziwnymi skłonnościami z którymi inni ludzie muszą się w życiu zmagać, że tak po prostu jest się od tego wolnym. W tym chorym świecie, gdzie wszystko nastawione jest na seks, konsumpcję, egoizm, antencjonizm, tęczowe prawnie mózgu, określanie się jako homo, bi, bo to "modne" (choć szczęśliwie już coraz mniej, o wiele mniej niż jeszcze parę lat temu), to jednak wbrew pozorom pewien rodzaj wolności móc się temu przeciwstawić i powiedzieć - nie płynę z tym nurtem, sam jestem sobie sterem, trzymajcie swoją "tęcze" dla siebie. Edytowano 3 godziny temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: A co mnie twój seks obchodzi, babofonie. Nie chcesz to nie bzykaj. Nie znam żadnej avy, nie słucham takiego szitu. Mnie interesuje estetyka męska i nie wciskaj mi farmazonów na swoje zboczeństwa. Nie życzę sobie impertynencji szimejla. Czyli dla ciebie każda nieheteronormatywna opcja jest zboczeniem? To sobie przypomnij swojego homo benniego, który miał upośledzenie umysłowe. Taką tolerancyjna jesteś dla swojego „wnusia”?ha haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Czyli dla ciebie każda nieheteronormatywna opcja jest zboczeniem? To sobie przypomnij swojego homo benniego, który miał upośledzenie umysłowe. Taką tolerancyjna jesteś dla swojego „wnusia”?ha haaa Ty dla mnie jesteś zboczeniem, dotarło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Współczuję. Często mam takie refleksje, że wielu z nas nie zdaje sobie nie raz sprawy z tego jak wiele zawdzięczamy Bogu, że nie urodziliśmy się z jakimiś dziwnymi skłonnościami z którymi inni ludzie muszą się w życiu zmagać, że tak po prostu jest się od tego wolnym. W tym chorym świecie, gdzie wszystko nastawione jest na seks, konsumpcję, egoizm, antencjonizm, tęczowe prawnie mózgu, określanie się jako homo, bi, bo to "modne" (choć szczęśliwie już coraz mniej, o wiele mniej niż jeszcze parę lat temu), to jednak wbrew pozorom pewien rodzaj wolności móc się temu przeciwstawić i powiedzieć - nie płynę z tym nurtem, sam jestem sobie sterem, trzymajcie swoją tęcze dla siebie. Jesteś jednak chory psychicznie: a szkoda, bo miałam cię za równego gościa. Nie wiem ile masz lat ale powiem ci kolego, że nie wszystko w tym świecie jest zero jedynkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 3 godziny temu Ty jesteś samo zero haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Panseksualny oznacza osobę, która może odczuwać pociąg romantyczny lub seksualny do ludzi niezależnie od ich płci. Czyli dla osoby panseksualnej płeć drugiej osoby nie jest decydującym czynnikiem — ważniejsze są cechy, osobowość, energia, więź. Można to ująć prościej: pociąg „do człowieka”, nie do płci. To nie to samo co biseksualność — bi zwykle odnosi się do dwóch lub więcej płci, a pan do wszystkich (lub do płci jako kategorii w ogóle nieprzykładanej dużej wagi). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś jednak chory psychicznie: a szkoda, bo miałam cię za równego gościa. Nie wiem ile masz lat ale powiem ci kolego, że nie wszystko w tym świecie jest zero jedynkowe. Nie płyniesz z głównym nurtem, nie pochylasz głowy - znaczy jesteś chory. Znam to, ale wolę określenie: wolny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Pozwoliłam sobie skopiować z gpt. Jeśli tego nie kumasz, toś miałka osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 3 godziny temu Brak pociągu seksualnego to aseksualizm dzbanico. Dokształć się w ilościach płci i innych elgjebetach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Brak pociągu seksualnego to aseksualizm dzbanico. Dokształć się w ilościach płci i innych elgjebetach. Tam jest coś więcej prócz pociągu seksualnego. Jełopo pieluchomajtkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Rc+, poza tym bug nie istnieje. Uświadom to sobie. Albo idź się pomódl do naszego jedynego słusznego papieża jp2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Tam jest coś więcej prócz pociągu seksualnego. Jełopo pieluchomajtkowa. Skończ pjerdolić. To są fakty. Zresztą kogo to obchodzi czy cię koń podnieca na poziomie umysłowym czy lejdiboj z długim kijem. To są rzeczy które tak ludzi obchodzą jak twój stolec poranny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Skończ pjerdolić. To są fakty. Zresztą kogo to obchodzi czy cię koń podnieca na poziomie umysłowym czy lejdiboj z długim kijem. To są rzeczy które tak ludzi obchodzą jak twój stolec poranny. Gdzie twój oserany benni ? Haa haa. To dopiero fekalniak był. Chwalił ci się jak sie popłakał i żegnał jak go z samosi wypędziłam 10 lat temu, bo taka słaba psychikę miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ALE GOLEMICA WIECZORNA MA DZIŚ BÓL PODPIŹDZIA WYJĄTKOWY, NORMALNIE JAK ZA DAWNYCH CZASÓW WYJĄTKOWO MUSIAŁ BOLEĆ TEN KOP OD GACHA SPRZED KILKU DNI I ZDANIE SOBIE SPRAWY Z TEGO JAKI LOS JĄ CZEKA NIEUBŁAGALNIE Edytowano 3 godziny temu przez hodidhit433 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Rc+, poza tym bug nie istnieje. Uświadom to sobie. Albo idź się pomódl do naszego jedynego słusznego papieża jp2. Gdybyś wierzyła, że Bóg nie istnieje, w tym sensie, że byłabyś o tym przekonana, to pisanie o Bogu by cię nie raziło, a ewidentnie gdy ktoś porusza temat, choćby i pokątnie, to masz w sobie pewny niepokój. To wynika stąd, że jeszcze się w tobie niepewność tli. Zapewniam cię, że Bóg istnieje, Jest. Zapewniam cię też, i możesz się śmiać i śmieszkować, nie obchodzi mnie to zupełnie, dlatego, napiszę ci to: Jest i kocha cię, jak każdego człowieka, bo jesteś Jego obrazem, Jego dzieckiem, Jego szczęściem. Z całym bagażem, smutkiem, być może, żalami, brakami, błędami, ze wszystkimi doświadczeniami i tymi złymi i dobrymi, On cię chce, kocha i czeka, jak dobry Ojciec na ciebie. Taki jest mój Bóg i życzę ci jego odnalezienia, bo to niesamowita radość - jak powrót do domu po długiej beznadziejnej tułaczce. Edytowano 3 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Haaaa haaaa. Bóg moze mi wyczyścić buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu I nasmarować oliwą z drzewa oliwnego. Gorejącego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, hodidhit433 napisał: ALE GOLEMICA WIECZORNA MA DZIŚ BÓL PODPIŹDZIA WYJĄTKOWY, NORMALNIE JAK ZA DAWNYCH CZASÓW WYJĄTKOWO MUSIAŁ BOLEĆ TEN KOP OD GACHA SPRZED KILKU DNI I ZDANIE SOBIE SPRAWY Z TEGO JAKI LOS JĄ CZEKA NIEUBŁAGALNIE Ma. Jest marna. I juz obesrrała zbroje i poszła w cień gdzie jej miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gottlieb Daimler 0 Napisano 14 minut temu 2 godziny temu, RC + napisał: Gdybyś wierzył, że Latające Spaghetti nie istnieje, w tym sensie, że byłbyś o tym przekonany, to pisanie o FSM by cię nie raziło, a ewidentnie gdy ktoś porusza temat, choćby i pokątnie, to masz w sobie pewny niepokój. To wynika stąd, że jeszcze się w tobie niepewność tli. Zapewniam cię, że Latający Potwór Spaghetti istnieje, Jest. Zapewniam cię też, i możesz się śmiać i śmieszkować, nie obchodzi mnie to zupełnie, dlatego, napiszę ci to: Jest i kocha cię, jak każdego człowieka, bo jesteś Jego obrazem, Jego dzieckiem, Jego szczęściem. Z całym bagażem, smutkiem, być może, żalami, brakami, błędami, ze wszystkimi doświadczeniami i tymi złymi i dobrymi, On cię chce, kocha i czeka, jak dobry Ojciec Makaronu i Pulpetów na ciebie. Taki jest mój Potwór Spaghetti i życzę ci jego odnalezienia, bo to niesamowita radość - jak powrót do domu po długiej beznadziejnej tułaczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach