An9nimowa 1 Napisano wczoraj o 12:47 Zamiast ze mną porozmawiać szczerze w oczy to przelał to na kawałek papieru. Oto treść jaką napisał odnośnie mojej przyszlej zdrady: "Przyzwalam tobie na zdradę z tego powodu że: - Wiem że nie poświęcałem tobie dużo czasu, olewałem. - Najważniejsze było dla mnie picie z kumplem - Nie potrafiłem z tobą rozmawiać. - Za mało ciebie doceniłem - Nie pisałem pierwszy do ciebie, oraz nie odzywałem się pierwszy. - Mało kiedy martwiłem się o ciebie. Zaznaczę, że to ja pierwsza z nim zerwałam bo od miesiąca jestem w związku z chlopakiem ze studiów i okazało się że świetnie nam się układa i za kilka miesięcy chcę uprawiać seks ze swoim obecnym chlopakiem. Byliśmy razem przez 10 lat. Związek był toksyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 73 Napisano wczoraj o 12:54 No najwidoczniej jak jesteś z kimś innym szczęśliwsza a jemu się nie chciało starać to co ma robić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
An9nimowa 1 Napisano wczoraj o 12:56 1 minutę temu, bocibot napisał: No najwidoczniej jak jesteś z kimś innym szczęśliwsza a jemu się nie chciało starać to co ma robić Wolałam się upewnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano wczoraj o 13:24 26 minut temu, An9nimowa napisał: Wolałam się upewnić. nie ma 100% pewnosci, ja tutaj widze kilka niewiadomych. bedziesz potem smazyc sie w piekle za to co zrobiłaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 16 Napisano wczoraj o 18:14 (edytowany) Lex, szukasz już nowej do pocieszania? Edytowano wczoraj o 18:14 przez Mewa again Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 31 Napisano wczoraj o 19:18 Nie chcę mu się starać, bo nie widzi w tym żadnego sensu. Tak bywa że ludzie nie chcą z kimś być i należy się z tym oswoić, a nie rozkładać na czynniki pierwsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 3 godziny temu 21 godzin temu, Mewa again napisał: Lex, szukasz już nowej do pocieszania? nie gustuje w odrzuconych... to mi uwlacza, wole nietknięte prosto z zakonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 3 godziny temu dziwie sie ze niektorym facetom chce sie te epolety wypisywać, tlumaczyc, walic falszywą skruchą.. lepiej zablokowac i nara. to takie proste, laski tak robio, trzeba sie uczyc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach