Szon patroI 15 Napisano 7 godzin temu Nieładnie mewa, wziąłeś milosc zycia leżaczka, wykorzystałeś perfidnie jak w tym wszystkim miał czuć sie leżaczek pomyślałeś przez chwile?? wiec mam nadzieje ze skonczy sie to przynajmniej ślubem z Anastazja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 15 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, big buu napisał: Nie korzystasz bo nawet 200 zł tutki jak widzą te brudne paluchy to nie otwierają drzwi xD No patrz, jak dobrze że paznokcie takie drobne, bo twój ryj widać z daleka; gdybym był tobą, to każda kobieta by zdążyła się zabarykadować zanim bym podszedł do drzwi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak tylko kasy trzeba mieć dużo by żyć z odsetek a teraz lokaty małe procenty mają nie to co kiedyś. Trochę trzeba mieć ale nie tak względnie dużo tylko musisz wziąć pod uwagę że moje koszty życie mógłbym utrzymywać na 1500 i całkiem spoko żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa2 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Nieładnie mewa, wziąłeś milosc zycia leżaczka, wykorzystałeś perfidnie jak w tym wszystkim miał czuć sie leżaczek pomyślałeś przez chwile?? wiec mam nadzieje ze skonczy sie to przynajmniej ślubem z Anastazja Mewa jest tylko mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 15 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Szon patroI napisał: Nieładnie mewa, wziąłeś milosc zycia leżaczka, wykorzystałeś perfidnie jak w tym wszystkim miał czuć sie leżaczek pomyślałeś przez chwile?? wiec mam nadzieje ze skonczy sie to przynajmniej ślubem z Anastazja Skończ już jełopie fantazjować; jak ci brakuje materiału do samotnych przemyśleń, to poproś Leżaka żeby ci coś przysłał. Nic nikomu nie wziąłem. Dobra, wystarczy na dziś pisania po próżnicy, doba ma tylko 24 godziny, a ja i tak za wiele z nich tu dziś zmarnowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: Skończ już jełopie fantazjować; jak ci brakuje materiału do samotnych przemyśleń, to poproś Leżaka żeby ci coś przysłał. Nic nikomu nie wziąłem. Dobra, wystarczy na dziś pisania po próżnicy, doba ma tylko 24 godziny, a ja i tak za wiele z nich tu dziś zmarnowałem Powiedz przynajmniej co sie zadziało, a ja wtedy ocenie czy postąpiłeś słusznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, kde napisał: przecież ostatnio jak pisali że od śmierci matki taksówkami już nie jezdzisz bo cie nie stać to mitomaniłeś że jeżdzisz Ale zrobiłem drugiego zęba w tym miesiącu i kupiłem 3 konsole plus komode i jeszcze jakieś rzeczy jadę na oparach całe szczęście dzisiaj zarobiłem 100 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Szon patroI napisał: Powiedz przynajmniej co sie zadziało, a ja wtedy ocenie czy postąpiłeś słusznie! Zastał kokulcze jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 7 godzin temu Nie ma się z czego śmiać pierwszy ząb 1650 drugi 400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Mewa again napisał: No patrz, jak dobrze że paznokcie takie drobne, bo twój ryj widać z daleka; gdybym był tobą, to każda kobieta by zdążyła się zabarykadować zanim bym podszedł do drzwi A te kilkanaście czekold było od ciebie czy po klientach uzbierala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Geniusz setupu tak napisał: A te kilkanaście czekold było od ciebie czy po klientach uzbierala Mewa jest za skąpy chyba że za tą czekoladę liczył na seks xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka123 1 Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, kde napisał: nie bo będziesz se walił do tego knurze Za nim będziesz wyzywał innych knurów może lepiej popatrz jak knur wygląda w lustrze? https://imgbox.com/ZrSnnR1b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka123 1 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, kde napisał: Przecież ty łysy wyglądasz jak Irek Bednarz a nie przestępca A jebało pewnie w tym autobusie że nie jeden sie porzygał A ty jak wyglądasz? Nie wiele lepiej jeszcze ten brak uzębienia i ciało starego Janusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kropka123 napisał: Za nim będziesz wyzywał innych knurów może lepiej popatrz jak knur wygląda w lustrze? To może być kwashiorkor duży brzuch mimo głodu. Dzieje się tak, bo organizm nie ma białka w diecie a on zre tylko kartofle, a w jelitach i w wątrobie gromadzi się płyn (obrzęk), a brzuch wydaje się napuchnięty. To bardzo poważny stan i wymaga natychmiastowej pomocy medycznej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka123 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Geniusz setupu tak napisał: To może być kwashiorkor duży brzuch mimo głodu. Dzieje się tak, bo organizm nie ma białka w diecie a on zre tylko kartofle, a w jelitach i w wątrobie gromadzi się płyn (obrzęk), a brzuch wydaje się napuchnięty. To bardzo poważny stan i wymaga natychmiastowej pomocy medycznej. Ale musi mieć skurrwysyn zatkane żyły pewnie zaraz wykituje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 6 godzin temu Nie wiem co w tym śmiesznego nawet mając pracę i wypłatę można kupić kilka konsol a nawet 1 dobrom i zrec tynk resztę miesiąca. Mi zostało 400 coś ale dentysta może kosztować tyle a mam wizytę za tydzień i muszę się trzymać za budżet aż ktoś kupi płytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kropka123 napisał: Ale musi mieć skurrwysyn zatkane żyły pewnie zaraz wykituje Wyjituje bo się boi iść do lekarza, prędzej czy później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka123 1 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: To może być kwashiorkor duży brzuch mimo głodu. Dzieje się tak, bo organizm nie ma białka w diecie a on zre tylko kartofle, a w jelitach i w wątrobie gromadzi się płyn (obrzęk), a brzuch wydaje się napuchnięty. To bardzo poważny stan i wymaga natychmiastowej pomocy medycznej. A potem upoślak szczerbaty na utrzymaniu matki będzie musiał wydać kupę kasy na leczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka123 1 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: To może być kwashiorkor duży brzuch mimo głodu. Dzieje się tak, bo organizm nie ma białka w diecie a on zre tylko kartofle, a w jelitach i w wątrobie gromadzi się płyn (obrzęk), a brzuch wydaje się napuchnięty. To bardzo poważny stan i wymaga natychmiastowej pomocy medycznej. Ale on jeszcze ma nadciśnienie tętnicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: To może być kwashiorkor duży brzuch mimo głodu. Dzieje się tak, bo organizm nie ma białka w diecie a on zre tylko kartofle, a w jelitach i w wątrobie gromadzi się płyn (obrzęk), a brzuch wydaje się napuchnięty. To bardzo poważny stan i wymaga natychmiastowej pomocy medycznej. chyba o sobie piszesz skur.wysynu bo nie stać cię na jedzenie a jesteś gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, ... mi się chce napisał: chyba o sobie piszesz skur.wysynu bo nie stać cię na jedzenie a jesteś gruby Nie jestem gruby nie wiem czemu tak dumbo pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Nie jestem gruby nie wiem czemu tak dumbo pisze sam pisałeś ze masz nadwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Wyjituje bo się boi iść do lekarza, prędzej czy później. I kto to pisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ... mi się chce napisał: sam pisałeś ze masz nadwagę Nigdy tak nie pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, ... mi się chce napisał: chyba o sobie piszesz skur.wysynu bo nie stać cię na jedzenie a jesteś gruby On jeszcze nie musi po śmietnikach grzebać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: On jeszcze nie musi po śmietnikach grzebać bo kradnie albo mu z mopsu jedzenie dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Nigdy tak nie pisałem Z twoich obliczeń i codzienności jedzenia, masz ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 10 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Z twoich obliczeń i codzienności jedzenia, masz ją To wasze bzdury ja wyglądam bardzo dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach