Geniusz setupu tak 14 Napisano 3 godziny temu Tak czeba pozwać system i szpitalu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Tak czeba pozwać system i szpitalu Pozwij system za swoje upośledzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Tak czeba pozwać system i szpitalu NFZ ma 14 miliardów długu, więc pozywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: NFZ ma 14 miliardów długu, więc pozywaj A co mnie to obchodzi zarazili matke sepsom, nie wyleczyli bo lek 4tys nie informujac że taki sposób jest, nie reanimowali bo stara i lezaca to duże uchybienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BаzуI napisał: Pozwij system za swoje upośledzenie. Scigali mnie za brak pracy co jest niezgodne nawet z trybunalu pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: A co mnie to obchodzi zarazili matke sepsom, nie wyleczyli bo lek 4tys nie informujac że taki sposób jest, nie reanimowali bo stara i lezaca to duże uchybienia Nic im nie zrobisz, bo z lekarzami nie wygrasz, kiedy nie masz kasy. Zresztą twoja mam już dawno nie żyje, więc jak coś udowodnisz? Masz wyniki sekcji, dokumentację medyczną?Więc siedź cicho na Podlasiu i odpuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu Dla ciebie wielkim osiągnięciem jest pójście do urzędu a fantazjujesz o pozwaniu państwowego molocha ze sztabem prawników. Mhm, coraz ostrzej odlatujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nic im nie zrobisz, bo z lekarzami nie wygrasz, kiedy nie masz kasy. Zresztą twoja mam już dawno nie żyje, więc jak coś udowodnisz? Masz wyniki sekcji, dokumentację medyczną?Więc siedź cicho na Podlasiu i odpuść. 3 lata jest na pozew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Dla ciebie wielkim osiągnięciem jest pójście do urzędu a fantazjujesz o pozwaniu państwowego molocha ze sztabem prawników. Mhm, coraz ostrzej odlatujesz. Wydaje ci się wszystko umiejętności mam i całej rodzinie pomagam tom ziemię sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Więc siedź cicho na Podlasiu i odpuść. Mazowieckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Geniusz setupu tak napisał: Wydaje ci się wszystko umiejętności mam i całej rodzinie pomagam tom ziemię sprzedać Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik No ja z moim adeokatem jak koledzy pół roboty zrobiłem za niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik Do tego seksualny kulturysta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu Czyli tak będzie ziemia, zachowek po babci, odszkodowanie za mamę i odszedł za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 15 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik Co najwyżej pra/wik, a nie prawnik Edytowano 2 godziny temu przez Mewa again Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BаzуI napisał: Do tego seksualny kulturysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 2 godziny temu Dobrze że mi mewa przypomniał muszę wziąć prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Mewa again napisał: Co najwyżej pra/wik, a nie prawnik Nic dziwnego jak mu ukradłeś kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Mewa again napisał: Co najwyżej pra/wik, a nie prawnik Ciekawe co u naszej Asi pewnie się rozwija https://www.tiktok.com/@elenafit_xs/video/7559110907540819212 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 16 minut temu 1 godzinę temu, Geniusz setupu tak napisał: Ciekawe co u naszej Asi pewnie się rozwija Ty się nigdy nie dowiesz a Mewa w Gliwicach pisał wczoraj że jest często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 5 minut temu 11 minut temu, ... mi się chce napisał: Ty się nigdy nie dowiesz a Mewa w Gliwicach pisał wczoraj że jest często Ja wiem na bieżąco mam jej sociale 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 1 minutę temu (edytowany) 4 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Ja wiem na bieżąco mam jej sociale Ja mam tylko rokse i sympatie. i oczywiście z obranymi nachami ze strachu tylko patrzysz i walisz konia bo do niej nie napiszesz xD Edytowano przed chwilą przez srać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, ... mi się chce napisał: i oczywiście z obranymi nachami tylko patrzysz i walisz konia bo do niej nie napiszesz xD A po co mam pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 14 Napisano przed chwilą Ona już wybrała w 2022 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: A po co mam pisać Bo ją kochasz przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach