Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu Tak czeba pozwać system i szpitalu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Tak czeba pozwać system i szpitalu Pozwij system za swoje upośledzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Tak czeba pozwać system i szpitalu NFZ ma 14 miliardów długu, więc pozywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: NFZ ma 14 miliardów długu, więc pozywaj A co mnie to obchodzi zarazili matke sepsom, nie wyleczyli bo lek 4tys nie informujac że taki sposób jest, nie reanimowali bo stara i lezaca to duże uchybienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BаzуI napisał: Pozwij system za swoje upośledzenie. Scigali mnie za brak pracy co jest niezgodne nawet z trybunalu pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: A co mnie to obchodzi zarazili matke sepsom, nie wyleczyli bo lek 4tys nie informujac że taki sposób jest, nie reanimowali bo stara i lezaca to duże uchybienia Nic im nie zrobisz, bo z lekarzami nie wygrasz, kiedy nie masz kasy. Zresztą twoja mam już dawno nie żyje, więc jak coś udowodnisz? Masz wyniki sekcji, dokumentację medyczną?Więc siedź cicho na Podlasiu i odpuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu Dla ciebie wielkim osiągnięciem jest pójście do urzędu a fantazjujesz o pozwaniu państwowego molocha ze sztabem prawników. Mhm, coraz ostrzej odlatujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nic im nie zrobisz, bo z lekarzami nie wygrasz, kiedy nie masz kasy. Zresztą twoja mam już dawno nie żyje, więc jak coś udowodnisz? Masz wyniki sekcji, dokumentację medyczną?Więc siedź cicho na Podlasiu i odpuść. 3 lata jest na pozew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Dla ciebie wielkim osiągnięciem jest pójście do urzędu a fantazjujesz o pozwaniu państwowego molocha ze sztabem prawników. Mhm, coraz ostrzej odlatujesz. Wydaje ci się wszystko umiejętności mam i całej rodzinie pomagam tom ziemię sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Więc siedź cicho na Podlasiu i odpuść. Mazowieckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Geniusz setupu tak napisał: Wydaje ci się wszystko umiejętności mam i całej rodzinie pomagam tom ziemię sprzedać Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik No ja z moim adeokatem jak koledzy pół roboty zrobiłem za niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik Do tego seksualny kulturysta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu Czyli tak będzie ziemia, zachowek po babci, odszkodowanie za mamę i odszedł za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 15 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Spec od IT, fotografii, remontów a teraz jeszcze prawnik Co najwyżej pra/wik, a nie prawnik Edytowano 2 godziny temu przez Mewa again Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BаzуI napisał: Do tego seksualny kulturysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 2 godziny temu Dobrze że mi mewa przypomniał muszę wziąć prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Mewa again napisał: Co najwyżej pra/wik, a nie prawnik Nic dziwnego jak mu ukradłeś kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 12 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Mewa again napisał: Co najwyżej pra/wik, a nie prawnik Ciekawe co u naszej Asi pewnie się rozwija https://www.tiktok.com/@elenafit_xs/video/7559110907540819212 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 4 minuty temu 1 godzinę temu, Geniusz setupu tak napisał: Ciekawe co u naszej Asi pewnie się rozwija Ty się nigdy nie dowiesz a Mewa w Gliwicach pisał wczoraj że jest często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach