murb 524 Napisano 2 godziny temu jestem zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: jestem zadowolona! Z adidasów, czy wałków na głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 524 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z adidasów, czy wałków na głowie? Z adidasów też. Mam nadzieję, że zima nie będzie śnieżna i przechodzę w nich do wiosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Z adidasów też. Mam nadzieję, że zima nie będzie śnieżna i przechodzę w nich do wiosny. Ale nie są ciasne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 524 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale nie są ciasne? Trochę cisną ale już przywykłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, murb napisał: Trochę cisną ale już przywykłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach