Minnie Moskowitz 104 Napisano 2 godziny temu Haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Klekaj do miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Scoop napisał: Klekaj do miecza Wypad Ś M I E C I U Edytowano 2 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 2 godziny temu Haaa haaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Biały kaftan i do Choroszczy.... 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Haaa haaa Edytowano 2 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Biały kaftan i do Choroszczy.... Haaa haaa wypad prosiaki do Choroszczy wywiozę haha haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Do roboty pasozytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Po pijaku nie jezdzi sie, wstretna pijaczko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 2 godziny temu Jestes gorszy od stęchłego odpadka w śmietniku, przepadnij!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Co za ZERO. Jesteś zerem matka ci to powtarzała ? A powinna Edytowano 2 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Haaa haaa wypad prosiaki do Choroszczy wywiozę haha haa To się leczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Piszesz o sobie ciebie do burdelu wywiezc, najlepiej w niemczech, i niech cie 3 murzynow porzadnie przetrzepie to przestaniesz kozaczyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Jestem perkusista, zerem to ty jestes xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu A dlaczego mialaby tak mowic? Ja cos dobrego robie dla spoleczenstwa, gram muzyke, a ty? Siedzisz w klatce czy tam melinie, chlejesz, palisz i nic wiecej xD. Nie ma z ciebie zadnego pozytku xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Specjalnie dla ciebie wezme jutro telefon z karta sim do namiotu, i bede tu dzien i noc dla ciebie, gina ;*. Wiem, ze sie cieszysz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Scoop napisał: Piszesz o sobie ciebie do burdelu wywiezc, najlepiej w niemczech, i niech cie 3 murzynow porzadnie przetrzepie to przestaniesz kozaczyc xD Ej nie róbmy jej przyjemności xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Myslisz, ze by sie jej podobalo seeks z murzynem? Albo jakby ja zmuszali do prostytucji? Bo inaczej nie zapali albo nie wypije xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe jak mi w srode granie pojdzie, troche mam treme Chyba jednak nie wezme tego telefonu, bo wole trenowac rudimenty niz pisac z ta maciora gina, niech sie pocieszy, ze moze tu popisac, bo nic innego juz jej nie zostalo w tym zyciu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu Lecz się pochylony nie chcę cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Jutro sobie bede siedzial w namiocie i trenowal rudimenty na moim padzie treningowym Yamaha, mmm Ale zanim tam pojde, to sobie na lunch opieerdole wielkiego kebaba z kurczaka z frytkami i surowka, zjem dwie tabliczki mlecznej czekolady z duza iloscia cukru i opieerdole butelke pepsi, FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu I ojeebie moze dwa litry mleka z duza iloscia kawy na zimno Nie wiem skad mam taki spust, to napierrdalanie w pady treningowe to chyba niezly wysilek, bo tyle wpieerdalam a mam kaloryfer na brzuchu, nawet brzucha nie mam. Jedna puszka pepsi ma 14g cukru, a ja po 3 pije Albo moze od tych mrozow na dworze i spania w namiocie nie moge przytyc, bo organizm spala tluszcz, zeby sie ogrzac, jak ...zi mocno. Nie mam pojecia, ale ciesze sie, ze mi rodzina wysyla pieniadze, a ja sobie wydaje na jedzenie, zebym nie glodowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Jedyne czego mi trzeba do szczescia, to kebab z kurczaka, pepsi i duzo czekolady, mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Pamietam, jak mi Pani Magda pisala, ze przywiozlaby mi paczke z jedzeniem do namiotu, jakbym mieszkal blizej, milo z jej strony xD Klaudia tez mi proponowala pomoc zywnosciowa ;P. Milo z ich strony xD Takich rzeczy sie nie zapomina, dobrze, ze mam krewnych i mi pomagaja, takze na szczescie obedzie sie pomocy Magdy i Klaudii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Rozmyslam, jaka czekolade sobie jutro kupic Galaxy z karmelem, cadbury, kitkat odpadaja... Ferrero tez juz jadlem czekolade raffaello... Gorzka jakas bez cukru tez nie chce, bo nuda. Chociaz taka 85% dark chocolate z pomarancza bylaby niezla. Jakbym po kebabie ojeebal 3 tabliczki takiej czekolady, to dopiero bym byl najedzony, i zapije butelka pepsi 2 litry XDD A na dokladke 350g orzechow ziemnych z sainsburys, o maj gad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Na deser 2 litry mleka z duza iloscia kawy i mozna trenowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach