mr_Kumpir 130 Napisano 5 godzin temu w pierwszej połowie przyszlego roku xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 0 Napisano 5 godzin temu 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1030 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: w pierwszej połowie przyszlego roku xd a ja wiem jakie było pytanie i akurat przeglądam odpowiednia odzież na taką okazję ale się nie wpraszam - po prostu chciałbym mieć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 130 Napisano 5 godzin temu elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 130 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a ja wiem jakie było pytanie i akurat przeglądam odpowiednia odzież na taką okazję ale się nie wpraszam - po prostu chciałbym mieć hue hue bystrzaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 0 Napisano 5 godzin temu Wszyscy się tym emocjonowaliśmy tylko tak dla niepoznaki zajmujemy się widmokami w oczekiwaniu na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 130 Napisano 2 godziny temu a nie zdążyłem doczytać i spadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, mr_Kumpir napisał: a nie zdążyłem doczytać i spadlo Tam było tylko kilka odpowiedzi związanych z tematem a potem zaczęli się kłócić i temat poleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 130 Napisano 1 godzinę temu chciałem właśnie se poczytać jak się kłócicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 1 godzinę temu A to nie wiem, mnie w tamtej kłótni nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 537 Napisano 10 minut temu 5 godzin temu, mr_Kumpir napisał: w pierwszej połowie przyszlego roku xd Tak przypuszczałam, bo ile można chodzić ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach