Lady Rowlands 4 Napisano 6 godzin temu Madziu skubie właśnie Twoje ulubione winogronka. mołdawskie, czarne, słodkie…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Maz i żona to nie rodzina. To atrapa. Ty jesteś i będziesz mężem byłej żony już zawsze. Ale może dobry bóg się ulituje za krzyz który wziąłeś na swe watle ramiona i zostanie Ci wybaczone. Za to się modle. I wypiłbym na tym krzyżu nawet pół litra octu w imię miłości, ale Gina tu była. Przy niej żadne pół litra się nie uchowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A ty nie masz wybiórczości ałszfic? Z 5 może ujdzie u mnie. Ja wszystko zjem ktoś mi mówił że jak u psa z lekko wzgarda huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 6 godzin temu Pałulinie Krupińskiej napisali na pudlu ze ma figurę jak kiełbasa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: U doktora łubicza Dobrze, że nie u dr Żiwago. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Madziu skubie właśnie Twoje ulubione winogronka. mołdawskie, czarne, słodkie…. Po prostu napisz, że pijesz wino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Bunia Męczennik napisał: Bo jestem humanistą. Chciałem zaproponować jej tradycyjne metody kontaktu między dwoma osobnikami odmiennej płci, ale się przeliczyłem. Czegoś Ci brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bunia Męczennik napisał: Po prostu napisz, że pijesz wino. Odstawiłam alkohol jakiś czas temu na conajmniej do końca roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Bunia Męczennik napisał: I wypiłbym na tym krzyżu nawet pół litra octu w imię miłości, ale Gina tu była. Przy niej żadne pół litra się nie uchowa. Ale bóg wszystko widzi i także się brzydzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Odstawiłam alkohol jakiś czas temu na conajmniej do końca roku. Co najmniej piszemy patologia pouczającą plebs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 6 godzin temu Babka na rację - sra/ka, nuda i woń obsesji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Babka na rację - sra/ka, nuda i woń obsesji. Obsesji alkoholowej która magdalena wyczuwa u wszystkich abstynentów tego forum a nie czuje odoru z mordy swej przyjaciółki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 6 godzin temu Sradzialeno zmiłuj się nad nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Babka na rację - sra/ka, nuda i woń obsesji. Jedyne skojarzenie jakie mam po przeczytaniu tego tematu: Czytałam książkę Magdaleny Samozeaniec "Maria i Magdalena". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Obsesji alkoholowej która magdalena wyczuwa u wszystkich abstynentów tego forum a nie czuje odoru z mordy swej przyjaciółki. Ogólnej obsesji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 6 godzin temu Obsesji czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu My mamy swoją pisarkę. Magdalenę Samozaoraniec de domo Bunio 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Jedyne skojarzenie jakie mam po przeczytaniu tego tematu: Czytałam książkę Magdaleny Samozeaniec "Maria i Magdalena". A nie z piosenką: w siną dal, w siną dal, coś tam, coś tam, lewa, prawa, w siną dal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A nie z piosenką: w siną dal, w siną dal, coś tam, coś tam, lewa, prawa, w siną dal? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano 6 godzin temu Zapuszczam wąsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Wymyślony rozwodnik napisał: Zapuszczam wąsy. Będą Ci pasowały do cycków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu Na znak protestu wobec myśliwych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 540 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Baba napisał: Nie. To była inspiracja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: To była inspiracja. Czy sugestia? Mam się oddalić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Będą Ci pasowały do cycków. Chcialem się poczuć bardziej prawdziwy, ale nie wiem jaki mam rozmiar. Podpowiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: My mamy swoją pisarkę. Magdalenę Samozaoraniec de domo Bunio Uspokój się, everything will be all right. Już jadą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 6 godzin temu Wiedzma magdalena na stos z nia, a lady rowlands na gilotyne, a jej leb na pal nabić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Uspokój się, everything will be all right. Już jadą. Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Dogma napisał: Wiedzma magdalena na stos z nia, a lady rowlands na gilotyne, a jej leb na pal nabić Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 5 godzin temu Haha, swieta inkwizycja krzyzacy juz ida po lady rowlands xD Przywioza ja do konia i pojada w dal xD A salowej utna jezyk, zanim ja podpala na stosie xD Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach