murb 638 Napisano 24 Listopad 6 minut temu, Baba napisał: Nie. To była inspiracja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, murb napisał: To była inspiracja. Czy sugestia? Mam się oddalić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wymyślony rozwodnik 0 Napisano 24 Listopad 3 minuty temu, murb napisał: Będą Ci pasowały do cycków. Chcialem się poczuć bardziej prawdziwy, ale nie wiem jaki mam rozmiar. Podpowiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad 21 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: My mamy swoją pisarkę. Magdalenę Samozaoraniec de domo Bunio Uspokój się, everything will be all right. Już jadą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad 5 minut temu, Dogma napisał: Wiedzma magdalena na stos z nia, a lady rowlands na gilotyne, a jej leb na pal nabić Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 22 minuty temu, Baba napisał: Czy sugestia? Mam się oddalić? Nie, skąd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Zgłoszone. Taki piękny temat poleci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, Dogma napisał: Jakis czas temu czytalem ksiazke o piratach, to byl jakis tam pirat 600lat temu, co piekl ludzi na ruszcie, ja pieerdole xD To musiala byc wyborna smierc xD. Salowa wiedzma jest godna takiej smierci, zeby ja upiec jak kielbaski xD Co ty gadasz. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 24 Listopad Jeszcze temat nie skasowany? Dobrze się bawicie? To teraz ja go usunę i co mi zrobicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, Dogma napisał: Jakis czas temu czytalem ksiazke o piratach, to byl jakis tam pirat 600lat temu, co piekl ludzi na ruszcie, ja pieerdole xD To musiala byc wyborna smierc xD. Salowa wiedzma jest godna takiej smierci, zeby ja upiec jak kielbaski xD Niesamowite. A krasnoludki i sierotka Marysia też były w tej opowieści? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 22 minuty temu, Wymyślony rozwodnik napisał: Chcialem się poczuć bardziej prawdziwy, ale nie wiem jaki mam rozmiar. Podpowiesz? FF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze temat nie skasowany? Dobrze się bawicie? To teraz ja go usunę i co mi zrobicie? Będę płakała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 24 Listopad 5 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Zgłoszone. Komu? Właścicielowi mieszkania, w którym srają ci gołębie? Bujaj babciu Balcerkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Tylko taka masz władze. Usuwanie tematów i jaranie się tym jak tutejsi wariaci. Nawet bunio buntownik ma cie dość. Nikogo takiego nie znam. Dyspozytor przyjął do wiadomości i jedzie do ciebie I mam pytanie - Kto ciebie chce, prócz tych gołębi? Nikt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad Nie pachniesz ładnie I to mnie dziwi Że mimo smrodku Za tobą idę Tyś mą ofiarą Jam twym oprawcą Łażę za tobą Chcę być wybawcą Wpadłem na trop twój W ciemnym podwórzu Był krótki bój tu W róży się nurzam Mój diabelski aniele Spoglądam z bliska Wącham mlecz na twym ciele Droga tu śliska 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nikogo takiego nie znam. Dyspozytor przyjął do wiadomości i jedzie do ciebie I mam pytanie - Kto ciebie chce, prócz tych gołębi? Nikt. Dwadzieścia lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 24 Listopad 2 minuty temu, murb napisał: Będę płakała. Kupię Ci coś na Mikołaja 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Twoj stary. Zgłoszone. Wariatka gołębica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Twoj stary. Nie znam Dyspozytor w drodze, ale ubierz się i ściągnij ten brudny czerwony szlafrok.. Fajnie co? To jedziemy babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 24 Listopad 4 minuty temu, murb napisał: FF Co to za skrót? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 24 Listopad 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nikogo takiego nie znam. Dyspozytor przyjął do wiadomości i jedzie do ciebie I mam pytanie - Kto ciebie chce, prócz tych gołębi? Nikt. Tu w temacie jest jeden jedyny, który ją chce. Brudas i schizofrenik łysy Filip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 24 Listopad 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Zgłoszone. Wariatka gołębica. Przecież to Królik jedzie na kilku kontach Boże co ona ma w głowie i dlaczego się we mnie zakochała? Rozumiem, że wymyśliła żonatego alimenciarza, ale żeby z nudów aż tak wymyślać? Może jej gosposia i też fanka broni, jest tutaj? Temat pokazuje, jaka sławna jestem i jaki ktoś ma ból tyłka, o ile ten tyłek ma. Jędrny musi być, nie płaski przy 40 kg wagi, gdzie nogi wyglądają jak dwa zgaszone papierosy sporty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach