BabkaBożaBeware 62 Napisano 10 godzin temu Magdalena! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Magdalena! Ja mam ostatnio szajbę na Silent Circle "Love is just a word". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 10 godzin temu Ja chyba na nic nie mam szału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 10 godzin temu O Marija Marija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 10 godzin temu Marija donciu hir mi kolyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 10 godzin temu Byla taka piosenka chyba oo marija mariija xD ma marija XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 10 godzin temu Anna marja smutnom ma morde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 10 godzin temu Ja mialem smutna morde, wiele lat... Rzadko kiedy sie smialem albo cieszylem z czegos. Anhedonia. Poszedlem kilka tygi temu do jazz klubu, i tak mnie ludzie chwalili i moja gre na perkusji, ze teraz ciagle sie smieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 10 godzin temu Niektórzy mają taką morde po prostu. Ty tez. I po co sie doszukiwać czegokolwiek w naturalnym wyrazie ryja u kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 10 godzin temu Ale mam tez piekne zęby, a smutny rzadko je pokazuje, a w jazz klubie po kazdym graniu jak zagralem i slysze brawa, a potem ludzie do mnie podbijaja i mi mowia jak dobrze zagralem, to nigdy sie tak nie smieje jak wtedy W srode jak zapodam bicik tez chyba sie bede cieszyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 10 godzin temu To jak potrafie grac to jest powod do radosci a nie placzu. W szoku jestem jak mnie ludzie chwala jak gram na perkusji i jak im sie podoba Pubowy palker, ktory tam od lat grywa i perkusje przywozi mi mowi, ze kocha moja gre w ogole, bo jego zestaw brzmi zajeebiscie jak gram, ze to trzeba grac w odpowiedni sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 10 godzin temu Łelkom tu di hotel cafeteria dys kudbi hewen or dys kudbi hel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 10 godzin temu Sacz e lowli plejs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 10 godzin temu I wanna know what love is I want you to show meeee xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach