Lady Rowlands 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Makaron po bolońsku z Oliwią pikantną Con grana padano Edytowano 2 godziny temu przez Lady Rowlands 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 2 godziny temu a pite co będzie ? bedą jakies procenty , jeśli tak to o ktorej zaczniesz spektakl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał: a pite co będzie ? bedą jakies procenty , jeśli tak to o ktorej zaczniesz spektakl ? Zgłoszone. 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: Makaron po bolońsku z Oliwią pikantną Con grana padano Uwielbiam makaron z sosem i wszelkimi możliwymi dodatkami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: a pite co będzie ? bedą jakies procenty , jeśli tak to o ktorej zaczniesz spektakl ? Zgłoszone x2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Uwielbiam makaron z sosem i wszelkimi możliwymi dodatkami. Zapraszam spędzimy miły wieczorek na kolacji i pogaduchach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone ale co zglaszasz ? przeciez toi normalne pytanie gina pije co dwa dni i robi transmisje tego zakladajac tematy teraz ja bede zglaszal ciebie skoro tak wolisz jak lubisz ok nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Zgłoszone x2. ok to ciebie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 62 Napisano 2 godziny temu Kto nie zgłasza ten za Tuskiem! Klik, klik, klik 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Zapraszam spędzimy miły wieczorek na kolacji i pogaduchach. A rano do pracy I samo się nie zrobi, a ja nie mogę zostać podręczną, bo nie chce Przed chwilą, RC_+ napisał: Kto nie zgłasza ten za Tuskiem! Klik, klik, klik Nigdy Tusk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 11 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: A rano do pracy I samo się nie zrobi, a ja nie mogę zostać podręczną, bo nie chce Nigdy Tusk Ja tam mogę wstać o 8, i się wyrobię. Ty najwyżej wolne musiałabyś wziąć w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Lady Rowlands napisał: Zapraszam spędzimy miły wieczorek na kolacji i pogaduchach. Nie będzie pite tylko dziś kryształ leci? Jakiś lepszy zawodnik trafił ci się na tej aplikacji randkowej przynajmniej z lepszym towarem niż pół litra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Monty napisał: Nie będzie pite tylko dziś kryształ leci? Jakiś lepszy zawodnik trafił ci się na tej aplikacji randkowej przynajmniej z lepszym towarem niż pół litra. Ciekawe co z Norwegiem co poroochal ale się nie podobało bo podobno nie lubi dotykania i były fleszbeki huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 11 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Monty napisał: Nie będzie pite tylko dziś kryształ leci? Jakiś lepszy zawodnik trafił ci się na tej aplikacji randkowej przynajmniej z lepszym towarem niż pół litra. Zgłoszone. 8 minut temu, Bambo napisał: Ciekawe co z Norwegiem co poroochal ale się nie podobało bo podobno nie lubi dotykania i były fleszbeki huh Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Bambo napisał: Ciekawe co z Norwegiem co poroochal ale się nie podobało bo podobno nie lubi dotykania i były fleszbeki huh Z traumami to ciężko będzie z kimś dluzej wytrzymać jak ona do seksu czy bliskości może się tylko zmusic będąc pod wpływem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Monty napisał: Z traumami to ciężko będzie z kimś dluzej wytrzymać jak ona do seksu czy bliskości może się tylko zmusic będąc pod wpływem. ona i salowa to jakies traumy zeksualne odgrywane na pospolstwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 2 godziny temu No cóż. Nie ma ludzi idealnych. Nawet idealna salowa ma swoje wady które wysrÿwa na plebsie polskim kafeteryjnym przy wtorowaniu lejdi pampersiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: ona i salowa to jakies traumy zeksualne odgrywane na pospolstwie Niestety świat nie jests bajką. Jak jakiś skurrwiel poryje psychikę to do końca życia potrafią nie poradzić sobie z traumą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zajechalo aromatem szpreju knura bica. Edytowano 2 godziny temu przez BabkaBunioBoża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Monty napisał: Niestety świat nie jests bajką. Jak jakiś skurrwiel poryje psychikę to do końca życia potrafią nie poradzić sobie z traumą. no ale potem isc w to znowu nie wiadomo po co i jeczec ze nie lubisz sie bzykac to nie ma sensu i wzbudza jeszcze wieksza agresje u skurrwieli Edytowano 2 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Bambo napisał: no ale potem isc w to znowu nie wiadomo po co i jeczec ze nie lubisz sie bzykac to nie ma sensu i wzbudza jeszcze wieksza agresje u skurrwieli Dlatego własnie pije i ucieka w używki. By nie myśleć i nic z sobą nie robić. Może gdyby faceci chcieli to sponsorować bez seksu, ale nie chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 11 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Monty napisał: Dlatego własnie pije i ucieka w używki. By nie myśleć i nic z sobą nie robić. Może gdyby faceci chcieli to sponsorować bez seksu, ale nie chcą. Nie uprawiam seksu zwyrolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Nie uprawiam seksu zwyrolu. na trzezwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Nie uprawiam seksu zwyrolu. Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał: na trzezwo Dokładnie dopiero jak się nawalisz do nieprzytomności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Monty napisał: Dokładnie dopiero jak się nawalisz do nieprzytomności. Od jakiegoś czasu jestem panseksualna i mogę stworzyć romantyczną relację niezależnie od płci drugiej osoby. Zresztą płeć to szerokie spektrum. Seks nie jest mi potrzebny do szczęścia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Seks nie jest mi potrzebny do szczęścia. a alkohol ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 43 Napisano 1 godzinę temu Myślałem, że gina spożywa kolację wyłącznie w płynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Od jakiegoś czasu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 1 godzinę temu Plec to szerokie spektrum xD boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Od jakiegoś czasu jestem panseksualna i mogę stworzyć romantyczną relację niezależnie od płci drugiej osoby. Zresztą płeć to szerokie spektrum. Seks nie jest mi potrzebny do szczęścia. Seks nie, ale używki, z którymi przychodzą faceci już tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 1 godzinę temu w sumie to nic by nie bylo w tym złego jakby lubila poskakac to tu to tam ale nie po alko i nie na siłe, babofonow jak salowa sie moze nasluchala ze nie ma wartosci bez gaci u boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach