Lady Rowlands 43 Napisano 25 Listopad 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Od jakiegoś czasu xD jeżeli ktoś ma zbyt wąski umysł, no to tego nie pojmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 25 Listopad 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: jeżeli ktoś ma zbyt wąski umysł, no to tego nie pojmie. Banalne. Trawi cie kryzys związany z nieudanym życiem uczuciowym a nie żadne pan czy poli jełopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 561 Napisano 25 Listopad 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: jeżeli ktoś ma zbyt wąski umysł, no to tego nie pojmie. Fajny masz ogon. Brakuje królika z doktorem i prawdziwe polskie zoo w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 43 Napisano 25 Listopad 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Fajny masz ogon. Brakuje królika z doktorem i prawdziwe polskie zoo w temacie Co nie? Śmietanka towarzyska się zebrała. Nie wiem, co to za twór ten Monty, za każdym razem pisze te same bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 25 Listopad 8 minut temu, Bambo napisał: w sumie to nic by nie bylo w tym złego jakby lubila poskakac to tu to tam ale nie po alko i nie na siłe, babofonow jak salowa sie moze nasluchala ze nie ma wartosci bez gaci u boku a niech skacze po alko jej sprawa tylko dziwnie to brzmi jak wytyka wszystkim rzekome pijanstwo a sama nawalona co drugi dzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 31 Napisano 25 Listopad Chlanie z każdym kto stawia to nie panseksualizm tylko alkoholizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 25 Listopad 1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał: a niech skacze po alko jej sprawa tylko dziwnie to brzmi jak wytyka wszystkim rzekome pijanstwo a sama nawalona co drugi dzien. no lepiej jakby swiadomie skakala i nie byla straumatyzowana albo zeschizowana ze nie ma wartosci bez bolka tylko sobie skakala bo lubi i ma wysokie libido wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 561 Napisano 25 Listopad (edytowany) 7 minut temu, Lady Rowlands napisał: Co nie? Śmietanka towarzyska się zebrała. Nie wiem, co to za twór ten Monty, za każdym razem pisze te same bzdury. Może to miłość? Chociaz do Elki też sapie, że jakieś zdjęcia Leżakowi wysyłała i że przez tyie lat była z nim na priv Typ wyjątkowo aseksualny jak Libed Edytowano 25 Listopad przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 25 Listopad 1 minutę temu, Bambo napisał: no lepiej jakby swiadomie skakala i nie byla straumatyzowana albo zeschizowana ze nie ma wartosci bez bolka tylko sobie skakala bo lubi i ma wysokie libido wtf no jakby nie lubila to by nie skakala chyba ze ona lubi alkohol a pozniej po niej skacza bez pytania bo ona juz opada z sil i nie protestuje moze byc i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 25 Listopad Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tym wyjątkowo aseksualny jak Libed jak ty jestes pociagajaca seksualnie to ja chce byc aseksualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 25 Listopad (edytowany) 3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: no jakby nie lubila to by nie skakala chyba ze ona lubi alkohol a pozniej po niej skacza bez pytania bo ona juz opada z sil i nie protestuje moze byc i tak no nie lubi wlasnie chyba, ztaka desperatka sie kojarzy zeschizowana przez babofone salowa ktora marzy o bolcu i pierscieniu i malzenstwa wymysla zeby byc cool Edytowano 25 Listopad przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 31 Napisano 25 Listopad 8 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: a niech skacze po alko jej sprawa tylko dziwnie to brzmi jak wytyka wszystkim rzekome pijanstwo a sama nawalona co drugi dzien. No nie bardzo bo w końcu dorobi się brzucha i będzie kolejnie pokolenie pstologi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 43 Napisano 25 Listopad 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Może to miłość? Chociaz do Elki też sapie, że jakieś zdjęcia Leżakowi wysyłała i że przez tyie lat była z nim na priv Typ wyjątkowo aseksualny jak Libed Kolejny świr do naszego międzynarodowego ambulansu. będę robić sobie gorącą czekoladę… chcesz do termosu na spacer w lesie? ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 25 Listopad 29 minut temu, Lady Rowlands napisał: Od jakiegoś czasu jestem panseksualna i mogę stworzyć romantyczną relację niezależnie od płci drugiej osoby. Zresztą płeć to szerokie spektrum. Seks nie jest mi potrzebny do szczęścia. po co zglaszasz te moje posty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 25 Listopad 3 minuty temu, Monty napisał: No nie bardzo bo w końcu dorobi się brzucha i będzie kolejnie pokolenie pstologi. ona nie prawicowa to nie bedzie. nie u kazdej baby zajscie w ciaze = bejbik na szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 25 Listopad 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Kolejny świr do naszego międzynarodowego ambulansu. będę robić sobie gorącą czekoladę… chcesz do termosu na spacer w lesie? ️ w google maps z mezem z google grafika beda specarowac w lesie to moze kawe im wyslij z google opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 561 Napisano 25 Listopad 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Kolejny świr do naszego międzynarodowego ambulansu. będę robić sobie gorącą czekoladę… chcesz do termosu na spacer w lesie? ️ Wiesz jak pada u nas? Ulewa Myślałam, że to minie, ale od popołudnia intensywne opady deszczu, a rano będzie ślisko, bo został śnieg. Dziś widziałam wypadek, Dwa auta się zderzyły. Ogromny korek, policja, pogotowie, straż pożarna i czerwony namiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach