Zapent 2 Napisano 19 godzin temu Pokaż zdjęcie tych piw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 1 godzinę temu Nie ma, juz wypilem Ale fajnie dzisiaj rano na pustych butelkach byl szron xD Szkoda ze na rano nie zostawilem, ale fajna mialem delirke wczoraj wieczorem, stan jak pol we snie pol zywy xD. Chyba z 3.5l piwa wypilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Zapent napisał: Pokaż zdjęcie tych piw Nie ma, juz wypilem Ale fajnie dzisiaj rano na pustych butelkach byl szron xD Szkoda ze na rano nie zostawilem, ale fajna mialem delirke wczoraj wieczorem, stan jak pol we snie pol zywy xD. Chyba z 3.5l piwa wypilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 1 godzinę temu Moze sobie kupie niedlugo kilka butelek, jak bedzie znowu przymrozek i bezchmurne niebo, to zostawie na noc na zewnatrz a z rana na sniadanie takie zmrozone piwko mmmm i na saune i basen caly dzien tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 39 minut temu 25 minut temu, Dogma napisał: Moze sobie kupie niedlugo kilka butelek, jak bedzie znowu przymrozek i bezchmurne niebo, to zostawie na noc na zewnatrz a z rana na sniadanie takie zmrozone piwko mmmm i na saune i basen caly dzien tak To pokaż butelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 38 minut temu Typie nie mam, juz wyjeebalem do kosza, ja jestem na basenie i ide sie relaksowac w wodzie, nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach