BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu No i co ja mam ci powiedzieć na te bozo prawde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 12 Napisano 6 godzin temu Wyleję na was mój gniew… stopię was w moim zapale, aż będziecie oczyszczeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Ja tu jestem od nawracania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 6 godzin temu Ja mogę być egzorcysta. ✝ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja mogę być egzorcysta. ✝ Ty lepiej odejdź bo jestes madka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 6 godzin temu Bydło rogate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu I rosochate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ty lepiej odejdź bo jestes madka Wal się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 6 godzin temu Libed sie nadaje na egzorcyste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wal się. Bosz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Bosz... Przestałam słuchać kogokolwiek kto próbował mi mówić co mam robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Lady Rowlands napisał: Wyleję na was mój gniew… stopię was w moim zapale, aż będziecie oczyszczeni. predatorzy sekzualni czujom od ciebie złe moce jak dla mnie to ty nie wiesz co robisz za bardzo bo jestes pod wplywem złej sralowej i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Przestałam słuchać kogokolwiek kto próbował mi mówić co mam robić. Czy ty nie widzisz że ta klatwa pozbawia dzieci? Jak se chcesz nie moj biznes nie moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Lady Rowlands napisał: Poślę na was dzikie zwierzęta, które pozbawią was dzieci i wytępią wasze bydło. A tobie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: A tobie co? Prąć to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Pestem bubonem in vos invoco circulus contumax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 5 godzin temu a wiesz parchata Gino ze sralowa zazdrosci ci setki kutang ktore mialas w zyciu i Malowany tez bo to nie sa ladacznice tylko porzadni ludzie i robia golabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Prąć to. Spokojnie już jadą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: A tobie co? A jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Czy ty nie widzisz że ta klatwa pozbawia dzieci? Jak se chcesz nie moj biznes nie moje Jo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 135 Napisano 5 godzin temu a właśnie gdzie ten Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: a wiesz parchata Gino ze sralowa zazdrosci ci setki kutang ktore mialas w zyciu i Malowany tez bo to nie sa ladacznice tylko porzadni ludzie i robia golabki Kutang nie zazdroszczę. Już nie rób ze mnie homo, bo raz chciałem brać leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 135 Napisano 5 godzin temu o wilku mowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 44 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A jak myślisz? Podobno do końca roku w trzeźwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a właśnie gdzie ten Malowany ⬇ ⬆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Membra vestra exarida atque damnata Membra vestra tabida et exsecrata🪄 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zоłza 1 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Bambo napisał: Libed sie nadaje na egzorcyste raczej na terrorystę rewolucjonistę liberalnego taliba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Kutang nie zazdroszczę. Już nie rób ze mnie homo, bo raz chciałem brać leżaka. Raczej bi jak już... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zоłza 1 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Bambo napisał: predatorzy sekzualni czujom od ciebie złe moce jak dla mnie to ty nie wiesz co robisz za bardzo bo jestes pod wplywem złej sralowej i tyle Obie są wariatkami i alkoholiczkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach