Lady Rowlands 12 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Coś było o nawalankach kilka dni temu. Nigdy w życiu się z nikim nie biłam. Może pomijając czasy piaskownicy. Tylko lafiryndy i jakieś patologiczne sebixy chodziły na solówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Bardziej zboczonej osoby tu nie ma od Ciebie, nie licząc Leżaka. Nikt tu tyle nie wspomina codziennie o pochwach, śluzach i cyckach innych bab. Klasyczna projekcja weszła teraz. a czemu żonki się nie chce palić na stosie prawacki pewnie prawitszku tylko lambadziary albo samotne madki że aż stara musiała do murzyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 5 godzin temu Nie tylko ty możesz być zbokiem normalne baby też są zboczone stary ciulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sxcxd 0 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Nigdy w życiu się z nikim nie biłam. Może pomijając czasy piaskownicy. Tylko lafiryndy i jakieś patologiczne sebixy chodziły na solówki. to akurat fakt, nawet mnie brzydzą takie babochłopy, choc nieagresywna karyną bym nie pogardził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 10 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Bambo napisał: a czemu żonki się nie chce palić na stosie prawacki pewnie prawitszku tylko lambadziary albo samotne madki że aż stara musiała do murzyna? Coś Ci się pokiełbasiło w łebku znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Lady Rowlands napisał: Nigdy w życiu się z nikim nie biłam. Może pomijając czasy piaskownicy. Tylko lafiryndy i jakieś patologiczne sebixy chodziły na solówki. Było coś o kung fu ginie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu Czuć w powietrzu swąd spalonej kiełby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Zostawiam was z tą myślą przekleta choć nie liczę na refleksje bo tu trzeba jednak posiadać wizjer wykraczający poza 3d. Enylej zostawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Zostawiam was z tą myślą przekleta choć nie liczę na refleksje bo tu trzeba jednak posiadać wizjer wykraczający poza 3d. Enylej zostawiam was Do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Do jutra. Opuszczam temat tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Opuszczam temat tak A temat tylko, spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach